super foty, dawaj dalej:) jaka puszka??
Wersja do druku
super foty, dawaj dalej:) jaka puszka??
Takie komentarze jakie TUTAJ ( to nie jest plfoto ) otrzymujesz i chęc Ludzi do rozpisywania sie na temat kazdego ze zdjec swiadczy samo o sobie! Jest cos w Twoich zdjeciach co przyciaga i wzbudza w czlowieku chec do podzielenia sie z autorem refleksjami. (wlasnie pisze tego posta!)Cytat:
Od tamtego czasu stracilem serce do zdjec. Szukam natchnienia
Fotki Świetne
Pozdrawiam
6 i 7 są świetne. Co prawda na 7 BW coś nie tego ale dobre ujęcie...
Pozdrawiam
Pare tygodni temu udalo mi sie dotrzec na jedna z wysp hawajskich, Maui
Krotko, PIKNIE
Wspaniale miejsce, zeby odpoczac, malo ludzi! na plazach i drogach pustawo!
Najwieksza frajda, nurkowanie!!! Rafa kolarowa jest przecudna, ciezko opisac trzeba zobaczyc!
Hawajki grube ale za to alkohol tani :mrgreen:
Kilka landszftow
1. Moja ulubiona plaza, Big beach o zachodzie, kiedys glowna "siedziba" dzieci kwiatow na hawajach. Piekna, szeroka, supre czysta, wysokie fale, z jednej strony woda a zdrugiej wiecznie zachmurzony krater wulkanu Haleakala (3000 mnpm)
2. Black Sand Beach, plaza powstala z erupcji wulkanicznej, wulkanu Haleakala
3. Fale na Big beach, niezle poniewieraja :mrgreen: Na widnokregu Molokini, jedno z lepszych, miejsc na swiecie do nurkowania, widocznosc pod woda do 60 metrow! Ale jak sadze bardziej jest znane z tapet na naszych monitorach ;-) , piekna "podkowa" skalna otoczona szmargdowo-lazurowa woda
zdjecie Molokini, nie moje
A to moje, Molokini z profilu 8-) Na Molokini mozna sie dotsac wykupujac rejs z Maui, plywaja codziennie, rodzaj tarnsportu do wyboru i koloru, ja wybralem piekny, duzy katamaran, polecam
cdn.......
Ladnie tam. Czekam na wiecej fotek. Zdziwiles mnie tym ze tam tak pusto. Spodziewalbym sie tlumow.
Czy krzywy horyzont na pierwszej fotce jest zamierzony?
Dla mnie rewelka 4,6 i 9 (z dzieciakami) !!
pieknie tam ale troche krzywo;)
nr 2 najbardziej mi sie podoba:)
pzdr
4. Wailea Beach o poranku
5. Autochton hawajski ;)
6. Zachodnia czesc wyspy ze spadochronu
8-)