To cena wywolawcza :) ale mysle ze da sie za tyle kupic :)
Moich dwoch kolesi kupowalo u niego "z reki do reki" we Wroclawiu
jak cos to moge sprawdzic sprzet na miejscu.
Wersja do druku
To cena wywolawcza :) ale mysle ze da sie za tyle kupic :)
Moich dwoch kolesi kupowalo u niego "z reki do reki" we Wroclawiu
jak cos to moge sprawdzic sprzet na miejscu.
ja od mazar'a kupiłem eos'a 50e i szkło kitowe które już sprzedałem
body uzywam do dziś nie mam sie do czego przyczepic :)
a już Chris myślałem że to Twoja aukcja :
pozdrawiam
a czemu mialaby byc moja ???? :roll:Cytat:
Zamieszczone przez jadeit
bez żadnych podtekstów oczywiście :)
to wynik mojego szybkiego przeglądania forum :)
czas by brytyjscy naukowcy to coś zbadali :) <lol>
pozdrawiam
Masz rację, nawet w gwarancji jest taki zapis, ale jak to na świecie bywa wszystko zależy od Pana/Pani który siedzi za biurkiem i przyjmuje reklamacje.Cytat:
Oswiećcie mnie, proszę, jeśli się mylę, ale wydawało mi się, że w razie jakiejś usterki wymagana jest gwarancja + dowód zakupu. Czy tak jest w istocie?
Jak ma "okres" to robi problemy nawet jak masz wszystkie kwity - że niby chce udowodnić jaki jest ważny.
Jesli trafi sie na odpowiednia osobe i bez okresu to wystarczy sama karta gwarancyjna.
no właśnie i tu mamy odpowiedź na pytanie o sens kupowania na allegro... jak mam potem się bujać z panem od reklamacji, który ma okres, to wolę jeszcze chwilę poczekać. A dlaczego w Niemczech te aparaty drożeją?Cytat:
Zamieszczone przez Aszu
Czy ktoś z Was ma doświadczenie z kupowaniem w firmie Foto-Net? Napisali mi dziś, że dostali kilka body po 6299 zł. Ci przynajmniej paragon dają.
:roll:
Chwila chwila. Ja mam Kitowe duzo taniej i FVat i paragony. nie obrazac mi tu sprzedawcy allegro ;)
potwierdzam i pelna gwarancja albo w canon polska 12 m-cy albo 24 poprzez sklep foto.
NIe no, ja tez kupując na poprzez gościa z Allegro dostałem gwarancję 12 miesięcy u sprzedającego. Kupowałem u MAREO200. Niewiem jak się wywiązuje z gwarancji, bo niemiałem jeszcze żadnych problemsów z aparatem, ani szkłem ani lampka nocno-błyskową.
nowe body 20D, gwarancja w C pl - 5500,-
eos 20d