Sa to zdjecia sportowe a co za tym idzie postacie dynamicznie sie poruszaja i to jest przyczyna tych rozmyc, poza tym ostrosc z tego co pamietam byla podciagnieta od razu w ustawieniach aparatu
Wersja do druku
Sa to zdjecia sportowe a co za tym idzie postacie dynamicznie sie poruszaja i to jest przyczyna tych rozmyc, poza tym ostrosc z tego co pamietam byla podciagnieta od razu w ustawieniach aparatu
Czy DG ma duży wpływ na jakość fotek. Wiem ze to niby jakieś powłoki czy przystosowanie szkła do cyfrówe. [chce używać tej sigmy z 20d] Brać lepje z dg czy bez. A moze to jest jakiś marketingowy chwyt z tym DG. I za dwie literki na szkle przepłaca się 1000zł. Może ma ktoś z was sample z takiej sigmy z DG i bez DG. Prosze doradźcie mi ...
wersja DG EX HSM MACRO
dlaczego?
Kupiłam tą sigmę, bez stabilizacji. Niestety.
Jestem zawiedziona i mimo, że mam ją od ok 20 stycznia to już rozglądam się za czymś innym.
Robię zdjęcia amatorskie[bardzo!] głównie psów i koni - a, wiadomo, obydwa najpiękniejsze w ruchu, nie w statyce. :)
Poniżej link do zdjęcia jedynie zmniejszonego.
Tak wyglada 95% zdjęc psa w ruchu.. i to nawet nie w galopie.
http://img826.imageshack.us/img826/38/img0071wz.jpg
Body: 60D
Tylna prawa łapa jest w miarę ostra. A może by tak przysłonę wykorzystać, bo jest 2,8...