no to koniec końców o 10.00 przed Stodołą ? (kaniec kańcow)
Wersja do druku
no to koniec końców o 10.00 przed Stodołą ? (kaniec kańcow)
Tak, koniec koncow o 10:00 pod stodola, choc nie bardzo wiadomo dlaczego tam ;-)
Bo mamy zamiar poszwędać się po giełdzie ....... ja nie byłem ze 2 mc a inni pewnie jeszcze dłuzej .... trzeba pomacać i pomiąchać od czasu do czasu nie wstydźmy się odrobiny onanizmu L-kami hehe
Myślałem, że tylko spotkanie/punkt zbiorczy pod giełdą - tymczasem, się okazuje, że wchodzicie. Hmm, nie żebym narzekał ale... po co? ;) Pooglądać?
I tak przeca nikt nic nie kupi :-D Każdy się rozlezie i tyle będzie :P
No to jak w końcu będziecie wchodzić na tą giełdę? Bo mi się nie chce na nią wchodzić. Nie wiem ile byście się w środku łonanizowali tymi Lkami i ile musiałbym czekać na Was aż wyjdziecie..
Czesc pewnie wejdzie a czesc poczeka na zewnatrz, albo wiekszosc zadecyduje co robi mniejszosc ;-)
Jestem tego samego zdania :-D Ale co tam ja. Mną się nie sugerujcie.Cytat:
Zamieszczone przez Routlaw
Wiadomo już czy na 100% będzie Kuchatek?
nie wiadomo, ale pozyczylem mu torbe, wiec mam nadzieje ze bedzie ;-)
alesz się rozbrykaliście... :D
wow.. Tomek Twoje posty przyciągają ludzi jak miód pszczoły :D Już wiem kto powinien zapowiadać zloty ;]
a tak na poważnie.. fajnie, żetrochę nas będzie...
ps nie zapomnijcie ID ... ;p
do jutra!
ps2 jedziemy trasą Białystok-Warszawa, wyjeżdzamy o 7 z b-stoku... jeśli ktoś chce się dosiąść po drodze... to dzwońcie do Tomka.. zobaczymy co da się zrobić.
Prognozuje, że jednak mniejszość zadecyduje o większości. Inaczej ciężko to by było :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez Jac