zadne mi sie nie podoba w 100% :/ 1- kadr, 2-przekombinowane, ucieta rączka
3- przekombinowana składanka (gdyby nie to obie fotki były by wypaśne)
4- jedyne ktore zasługuje na głos... ale tez jakos tak kadr mi nie pasi ;)
czy ja marudze? :D
Wersja do druku
zadne mi sie nie podoba w 100% :/ 1- kadr, 2-przekombinowane, ucieta rączka
3- przekombinowana składanka (gdyby nie to obie fotki były by wypaśne)
4- jedyne ktore zasługuje na głos... ale tez jakos tak kadr mi nie pasi ;)
czy ja marudze? :D
ehhhhhhh narazie wstrzymuje sie od komentarza ale cisnie mnie ostro :smile:
Prawie 20 tysięcy. Dużo?Cytat:
Zamieszczone przez kami74
Tak w ogóle to dziwna sprawa, bo ktoś sobie pożyczył aparat bez mojej wiedzy i właśnie wtedy padł :(.
Mało, niby powinna wytrzymać co najmniej 50000. Nic współczuję.Cytat:
Zamieszczone przez Reno
No Panie i Panowie do zakonczenia naszego battla zostało jeszcze troche ponad 5 godzin. Czy ktos jeszcze wysili sie i coś napisze ? Czy ktoś kto jeszcze nie głosowal odda swój głos ? Sytuacja jest jeszcze w miare równa, każdy głos w tą czy w tą może przesadzic o podziale podium. Tak więc do dzieła rodacy. Pozdr.
Zostało 15 minut. Czy coś sie jeszcze zmieni ? Czy układ zwycięzców sie zmieni ? To zależy tylko od Was :)
Widzę kami74, że ostro ćwiczyłeś "nagonkę" ;-) No i 161 głosów to niezły wynik.Cytat:
Zamieszczone przez kami74
Zabrakło Ci zaledwie paru. Dzięki za wyrównaną walkę, choć mi osobiście najbardziej przypadła do gustu prawa fotka z #3 (no poza moją oczywiście, hihi).
pozdrawiam i do następnego ...
Kami, a ja Ciebie podejrzewałam o zdjęcie nr 4 :).
Piękna córa, szkoda, że nie pokazujesz jej zdjęć w swojej galerii, chętnie popatrzę.
Pyciu, gratuluję! ta koszula w tle - to celowo czy przypadkiem? Myślę, że straciłeś przez nią parę głosów.
A pozostałe fotki? Przyzna się ktoś?
Musiałem jakoś zmobilizować towarzystwo, bo sie troche przez ten upał rozleniwiło. No i był moment, ze miałeś tylko głos przewagi, ale cóż. A tak po prawdzie mi też najbardziej mi sie podobały fotki towersa. Jeszcze raz dzięki wszystki za głosowanie i dzięki tym nielicznym którym chciało sie coś jeszcze napisać o fotkach
Edit: Dzięki Reno, 3jka jest towersivego, więc jedynka jest scootera. Dzisiaj wrzuce parę zdjęc mojego mniejszego Pokemonka. Jednak nie wrzucę bo nic nie wyszło interesującego
Dzięki.Cytat:
Zamieszczone przez Reno
Koszula celowa (tak po prawdzie to jest sukienka komunijna).To co chciałem pokazać w tle tego zdjęcia to kontrast czarnego z białym i zakłopotane dziecko.
Wyszło jak wyszło.
pzdr.