Zgoda! Honorarium zachowaj dla siebie :)
Wersja do druku
Ot taki trochę ha-de-er-owy wygłup, dla podniesienia wątku na liście ;)
11.
Kolaj, ogladalem Twoje wczesniejsze foty i na przyklad te makro (z lecacymi robalami, zwlaszcza nr 6 ) byly swietne ale to cos powyzej to mam nadzieje tylko jakas prowokacja - kadr zupelnie nudny i nijaki - taki strzał z biodra, a jakosc (przypuszczam ze przez poruszenie albo aparatu albo samych galezi na wietrze) wyszla taka ze malpka samsunga moich rodzicow robi lepszej jakosci foty...
Odczucie takie same jak MalFunkTion. Gdybym nie widział Twoich poprzednich zdjęć, to lepiej nie pisać co pomyślałbym o Twoim warsztacie. Z przyjemnością natomiast pooglądam coś w stylu prezentowanym wcześniej.
Dzięki Panowie! Każdemu potrzeba od czasu do czasu wylać na łeb wiadro zimnej wody. Fakt, ze tym zdjęciem aż się o to prosiłem :) Mam jakiś gorszy fotograficznie okres który, mam nadzieję, szybko minie. Nie wiem, co ja widziałem w tej fotce, poza chęcią zabawienia się z nudów w HDR.
Kolaj, powiem Ci na pocieszenie, że próbuję z tym pszczelim kadrem i... nic. To przekracza ludzkie umiejętności! Jak Ty żeś ją złapał w ostrość, hę?
12. Jedno makro na końcówkę sezonu
Fajne, kojarzy mi się z emerytem, który cały dzień z łokciem opartym o parapet okna obserwuje co dzieje się na blokowisku.