W Polsce co drugi mężczyzna nie dożywa emerytury... W Holandii mają eutanazję...Cytat:
Zamieszczone przez AGO
Wersja do druku
W Polsce co drugi mężczyzna nie dożywa emerytury... W Holandii mają eutanazję...Cytat:
Zamieszczone przez AGO
no co ty chcesz miec Ziobro na karku :?:Cytat:
Zamieszczone przez ibsen
powiem tak: znalem kilku kolesi co tak lowili jak pisales ... i sie przejedli.
pozatym skad wiesz ile ja biore za "pewna wade" systemu :mrgreen:
z mieszkaniem w Polsce jest tak, jak z ogladaniem meczy reprezentacji - ciagle masz nadzieje, ze zagraja (bedzie) dobrze ;) do przerwy 0-1 :D
EDIT po meczu: Janas tez ma nadzieje, ze bedzie lepiej ;)
nastier chyba masz racje, ale kurde nikt jeszcze nie wymyslil jak sie wyzbyc tej nadzieji i kazdy polak ja ma :| moze cos przy urodzeniu dawali made in russia a la propaganda medicamenta :mrgreen:
Bladego pojęcia nie mam ale życzę ci żebyś brał krocie i zdzierał ile wlezie ku własnej pełnej satysfakcji ;) .Cytat:
Zamieszczone przez AGO
A tak btw to wracasz czy zostajesz?
nie wiem :| odkladam ta decyzje jak moge, wlasnie przedluzylem wypowiedzenie swojego mieszkania o 1 miesiac. Powoli jednak chyle sie ku temu aby zostac ... bo jest rownie duzo + i - to po co zmieniac, no i ja lubie architekture pofocic (berlin to raj, a ZG ?:D )Cytat:
Zamieszczone przez ibsen
czyściec ;)Cytat:
Zamieszczone przez AGO
pzdr.
Delikatnie powiedziane... :)Cytat:
Zamieszczone przez pyciu
lubie to miasto wiec nie bede kopal lezacego ... jest tam kilka miejsc i na sile da sie cos ustrzelic ... ale do berlina nie ma co porownywac.
Ostatnio widzialem takie zestawienie o pieknej architekturze w polsce (chodzi o nowe budynki) ... jej na potsdamerplatz jest wiecej ciekawych nowosci niz w prawie calej polsce :mrgreen:
Wracać do Polski? Odpowiem przewrotnie - nie wyjeżdżać! :twisted:
A w UEeee też przyjdzie pora na krachy ubezpieczeniowe i inne. No my (Polska) niestety też wpisaliśmy się w ten "niewiadomopocoikomu" bajzel.
Mentalnie blisko mi do Ibsena :) No i te polskie kobiety!!!! Czymże by było życie bez kobiet???? No chyba, że się jest "biedrońką" (przepraszam, nie mogłem sie powstrzymać) ;) :mrgreen: