Odp: C 24-105 mm f/4 mark II
Cytat:
Zamieszczone przez
tombas
nie no super,że tylko zaglądsz,a nie przychodzi Ci do głowy pisac...:lol:
i mogłes sie bardziej spiąć, mija kilka tygodni a Ty wymysliłes tylko to zeby mi "przywalic" to poziom piaskownicy i przedszkola, postaraj sie bardziej, bo to jest słabe...:lol:
a no i może jakaś konkretna moja wypowiedz by sie przydała(cytat poprosze!), w której "odjechałem od rzeczywiśtości"znaczy wg ciebie zbłazniłem się podoobnie jak Ty z tymi używkami...:mrgreen:
Ale ja nie odjechałem od rzeczywistości , wiem co i za ile kupuje i nie mam zamiaru się tłumaczyć przed kimś kto ma ból że niestety nie ma takiej możliwości i musi płacić więcej.
Uważam że trzeba skończyć temat bo do niczego to nie prowadzi.
Cytat:
Zamieszczone przez
jaceks
wiem co i za ile kupuje
"Błądzenie jest rzeczą ludzką, ale dobrowolne trwanie w błędzie jest rzeczą diabelską"- św.Augustyn.
EOT:mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
tombas
"Błądzenie jest rzeczą ludzką, ale dobrowolne trwanie w błędzie jest rzeczą diabelską"- św.Augustyn.
EOT:mrgreen:
Bardzo DUŻY ból.
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
borut
No i zadziałało
Ale w jaki sposób zadziałało, jak w dostępnym sofcie canona nie ma tego szkła?
Załącznik 700
To jest Twój autorski zrzut ekranu? Jeżeli tak to masz zainstalowaną starą wersję EOS Lens Registration Tool bo ja już w sierpniu 2017 roku robiłem zrzut ekranu z wersji 1.6.30 i tam jest profil dla EF 24-105mm f/4L IS II USM.
Autorski. Dziś niby robiłem upgrade DPP i EOS Utility, ale sprawdzę jeszcze raz.
1 załącznik(ów)
Trzeba było pociągnąć pełną wersję EOS Utility, a nie upgrade. Dzięki.
Załącznik 701
Pierwsze 24-105L II z numerami seryjnymi 48, 49 , 50 ,51xxxxx miały wadę fabryczną. Ja mam z numerem 58xxxxx i jest dużo lepszy od wersji I . W sumie to zupełnie inny obiektyw . Inna optyka , inny rozmiar ,
inna obudowa - tylko zakres ten sam .
Ja mam 60xxxxx i jest jeszcze lepszy od 58xxxxx :mrgreen:
Skąd ta informacja o wadzie obiektywów z konkretnymi SN?
Cytat:
Zamieszczone przez
Adam71
Pierwsze 24-105L II z numerami seryjnymi 48, 49 , 50 ,51xxxxx miały wadę fabryczną.
Jakieś konkretne info w tej sprawie?