A ja się pokręce w niedzielę.
Kto się w niedziele wybiera?
Wersja do druku
A ja się pokręce w niedzielę.
Kto się w niedziele wybiera?
Ja bede z forumową smyczą na szyi i prawdopodobnie z dyndajacym ID :) A co..
Rozpoznam cie po avatarze? :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Jerry99
Tutaj jest zdjęcie z pleneru zimowego na starówce.. Część z tych osób będzie w Góraszce.. Tylko nieco lżej ubranych podejżewam :)
No wlasnie - kto bedzie w niedziele ?Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
Jak pkp dopisze to ja sie pewno pojawie.
rowniez moje pytanie do tych, co beda w niedziele. tez raczej sie pojawie.
jakas zorganizowana akcja ? :)
Tez planuje sie jutro pojawic. Czy bede takze w niedziele... tego jeszcze nie wiem. Jeszcze nie wiem, gdzie bede sie krecil... ale miejscowka "najdalej od wejscia" brzmi sensownie.
Jeden obraz wart wiecej niz tysiac slow:
Ja bede w rejonie kasy lotow widokowych, gdyz wiekszosc parkingow jak i przystanek autobusowy linii 200 jest umiejscowionych w rejonie lewego gornego rogu mapki.
Poza tym w tym miejscu jest calkiem niezly widok na start/ladowanie bo jakos w tej okolicy najczesciej podryw lub przyziemienie... tylko helikoptery moga przeszkadzac i dlatego dobre miejsce przy barierce moze duzo dac...
Dodatkowy bonus to fajny, bliski widok na startujace/ladujace helikoptery a ja chyba wieksza slabosc mam do tych wazek niz do samolotow :roll: (a szczegolnie Mi-24 8) ).
No chyba ze zorganizuja to inaczej niz rok temu to wtedy bedzie wesolo ;)
Przyznaj się, że czaisz się na "wesołe miasteczko" ;)
Miałem być w sobotę, ale coś ta pogoda taka niepewna i będę w niedzielę. Szkoda mi tylko tego akrobaty, ale mówi się trudno. Postaram się tam byc przed 9. Pozdro.