Wniosek gietrzy rozpatrzony został pozytywnie.
Kolega savage67 proszony jest o nielinkowanie tego typu aukcji na forum, z wyjątkiem przeznaczonego do tego wątku.
Wersja do druku
Wniosek gietrzy rozpatrzony został pozytywnie.
Kolega savage67 proszony jest o nielinkowanie tego typu aukcji na forum, z wyjątkiem przeznaczonego do tego wątku.
A ja niestety nie jestem az takim optymista. Rzeczywiscie skok z 5Dmk2 duzy, wygodniej sie trzyma body, nieco lepszy wizjer, ale dalej shutter lag wywazenie, wizjer - daleeeko mu do seri 1D. DO studia aparat super, jednak w teren gdzie jest konieczna niezawodnosc - jednak 1D rzadza. W sumie myslalem, ze mam faworyta do zmiany Dsmk2 a tu sie okazalo ze niestety nie.
wiesz kolega tutaj miał na myśli że szkoda mu dokładać parę tysi i rozstawać się z 1dsII.. to tyle.. ;-)
Wszystko zależy od punktu siedzenia. Ja z 1DsII rozstałem się bez żalu przesiadając się na 5II ponad 3 lata temu. Do dziś nie żałuję. Każdy ma inne potrzeby i do czasu, jak się samemu nie przekonamy, to nie warto traktować czyichś słów jako wyznacznika prawdy objawionej.
Szkoda, że okazał się reklamą i trzeba go teraz szukać w sieci.
Kolejny ciekawy praktyczny test. Podobnie jak test czachy. Można sobie wyrobić opinię o pracy z puszką.
Czekam ciągle na opinię ripka, bo chyba obiecał coś po ślubie naskrobać.
Dziwi mnie tylko, że nie płaczecie nad bandingiem, przez który jakoby ogromne rzesze canonierów opuszczają ten tonący okręt zwany "Canon" zwracając się ku żółtej konkurencji.