-
Witam!
Na początku był... Canon. PowerShot A400. Później fociłem "na poważnie" ;) jednym z NAJLEPSZYCH kompaktów/hybryd na świecie. I nie był to Canon ;) tylko Fuji FinePix S6500fd. Teraz, nie rozstając się z Fuji, trzymam w drżących dłoniach pierwsze lustro - 450D. Można powiedzieć, że wróciłem do korzeni :) Mam nadzieję wiele się tu nauczyć i dobrze bawić...
Pozdrawiam
-
Ostatnio nabyłem Canona 40D, zatem pojawiłem sie i tu, witajcie :)
-
Ja zaczynałem z S3 IS, po roku stwierdziłem, że to nie to, że potrzebuję lustrzanki... no i zaczęło się :) jak na razie 400D, kilka obiektywów i kilka miesięcy "obywania" się ze sprzętem... Aktualnie poluję na 580 EX II, ale fundusze stoją na drodze :)
Witam wszystkich!! :D
-
Witam :)
Aparat - mam; Fotki - pstrykam; na Fotografii - się nie znam ;)
I to na razie tyle...
-
No to 3 słowa. Jestem tu już od jakiegoś czasu, ale śmiertelnie nudzi mi się w ostatnim kwadransie pracy - więc piszę :mrgreen:
Od 8 lat w Wawie, chociaż pochodzę z serca kujaw. Od 20 lat apart w rękach, chociaż mam niewiele więcej (aha - staż nadal nie jest dostetecznie proporcjonalny do jakości wykonywanych zdjęć..). Negatywy wrzucam w jpgi, chociaż nie chcę cyfrówki :) Słowem jestem jaki jestem, chociaż daję się oswoić.
-
Witam wszystkich foto-entuzjastów. Moja przygoda z fotografią zaczęła się 4 lata temu od zakupu Sony dsc f-717, teraz przesiadam się na lustro Canona i będę was czasem nawiedzał :P
Pozdr.
-
Witam
Nie bede wypisiywal kompaktow bo za duzo ich bylo wiec zaczne od luster.
Kiedys juz tutaj bylem jakies 4 lata temu jak kupilem d30
Potem przesiadlem sie na system Nikona ale po kradziezy wszystkiego co mialem w tym systemie w dniu wlasnego slubu znow nabylem Canona.
Tym razem 40d i zaczynam kompletowanie systemu od nowa.
Pozdrawiam
-
Witam forumowiczów,
Ponieważ padło w końcu na Canona, wypada się przedstawić. :-)
Toruńczyk, fotografujący od kilku lat (dotychczas był to znakomity system Olympusa - najpierw E-1, potem E-3, z rozmaitymi szkłami). Zainteresowania - dość szerokie, przede wszystkim człowiek i pejzaż, we wielu odmianach.
Moje zdjęcia można obejrzeć m.in. tu:
http://photohibition.blogspot.com/
Canonowy sprzęt, którego od niedawna próbuję używać do 5D + Sigma 20 mm f1,8 + 50-ka 1,8 + lampa 580-ka. Kompletnie nie znam systemu canona (generalnie, ze względu na lenistwo prawdopodobnie, kwestie sprzętowe zawsze pozostawały u mnie w cieniu fotografii) i dlatego głównie trafiłem na forum.
pzdr
mariusz
-
To i ja sie przywitam, dosc dlugi czas tylko przegladalem canon-board, przyszla pora na rejestracje i wlaczenie sie w dyskusje :) sprzet jaki posiadam powinien widniec pod spodem (jesli nic nie pokrecilem) fotografie traktuje hobbystycznie i ciagle sie ucze, a moze dopiero :) pozdrawiam,
-
Witam wszystkich serdecznie. Od trzech dni jestem szczęśliwym posiadaczem Canona 450 D. Jestem zupełnie zielony jeśli chodzi o taki sprzęt. Będę więc często zadawał banalne pytania i proszę się nie śmiać. :-) Aparat chcę wykorzystać do zwykłych fotek jak i do focenia nocnego nieba gdyż posiadam teleskop.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A ja się przywitałem i gdzieś wcięło mój post :-)
Zatem WITAM raz jeszcze.