-
\foty bardzo fajne, skoda, że mnie nie było wcześniej w Poznaniu...
A tak btw. wiem, że to nie temat na to ale jakoże zaglądają tu pewnie wszyscy poznaniacy to czy ktoś by mi pożyczył statyw na wieczór i poranek(zaraz po tym wieczorze np. 2/3 - jak by dało radę albo 3/4??) ponieważ mam czas i chciałem coś popstrykać ale oczywiście zamuliłiem i nie wziąłem w końcu z domu... No i nie mam neta tutaj więc jakby ktoś chciał mi pomóc to mój kom 605581878 - w Plusie więc ożna wysłąć smsm z bramki ja oddzwonię z góry dzięki :)
-
P.S. Udalo mi sie wbic na komie wiec dodam, ze 70-200 nie zamierzam używać wiec jakis najzwyklejszy statyw, moze ma ktos jakis zapasowy czy cos, zostawię 50-tke w zastaw no i stawiam browar oczywiscie;)
-
Mógłbym Ci pożyczyć na dobę ale mieszkam w Kórniku więc musiałbyć podskoczyć do mnie do chaty - jak Ci się chce to zapraszam - 504 045 075
-
więcej moich fotek z sylwestrowego wypadu tutaj
-
heh dodam jeszcze inny kadr z "ataku przyczajonego rogalińskiego smoka na grupę canonierów" ;D ...
-
fajnie bylo....
polaczone sily CB i tutej'a
-
Qtek ale teraz to dałeś po oczach wyostrzaniem :)
-
Qbexus...kurcze a juz i tak wyostrzam tylko na suwaku 70%...pie.....ny moj LCD a tam taka trawa jest ostra ...:))))
-
ano ostra bo oszroniona
to kiedy nastepny plener?
-
pierwszy w tym roku... :)