1. Manekin / Sobota-Niedziela / Dosiadam się - lub mogę jechać swoim
2. szymkowski / Sobota - Niedziela wole nie, ale w ostateczności! / Chętnie bym się dosiadł
3. katia / Niedziela / Jadę swoim autem - 4 wolne miejsca
Wersja do druku
1. Manekin / Sobota-Niedziela / Dosiadam się - lub mogę jechać swoim
2. szymkowski / Sobota - Niedziela wole nie, ale w ostateczności! / Chętnie bym się dosiadł
3. katia / Niedziela / Jadę swoim autem - 4 wolne miejsca
Ja się raczej dopasuje do większości. Prawdopodobnie będę miał 2 miejsca wolne.
Coraz gorsze prognozy na sobotę :http://new.meteo.pl/um/php/meteorogr...type=0u&id=661
Jeśli w sobotę nie wypali wyjazd to ja prawdopodobnie wybieram się na zakrzówek. Ma odbyć się tam jakieś ognisko + muzyka :)
A gdzie w koncu na te krokusy?
Jak jestem za krótszą trasą (Kalatówki). Wyjazd uzależniam od słonecznej pogody. Biorąc pod uwagę prognozy sobota odpada raczej. Być może niedziela. Dam znać na forum.
Ja jednak będę miała 3 wolne miejsca w aucie, gdyż prawdopodobnie dołączy do nas jedna osoba. Niestety nie fotografująca, ale chcąca trochę pochodzić z nami. Dokładnie dam znać.
a pogoda na sobotę i teraz już na niedzielę, też nie wygląda różowo...
coś mi się wydaje, że wielkie G z tego wyjdzie :- ( Chyba nie są nam dane krokusy w tym roku :/
No i wyszło ... też tak czułem. Deszczu się boicie ?? ... Ja przynajmniej z cukru nie jestem.
Co z Niedzielą ? część z Was pisała że może być.
1. Manekin / Dosiadam się - lub mogę jechać swoim
2. szymkowski / Chętnie bym się dosiadł
3. katia / Jadę swoim autem - 3 wolne miejsca
4. BlueICE - ?
Pogoda do godziny 16 ma być !
Jak wspomniałem dziś mam napięty dzień, popatrzę w wolnej chwili na smatfonie co i jak, jeśli aktualna niedziela proszę się określić :)
http://www.twojapogoda.pl/polska/mal...ne/godzinowa/3
aaa w radiu gaaadali że krokusów dostatek ....
Proponuję wyjazd z Krakowa o 6 rano.
4. BlueICE - ?
5. Robert Dy - jadę swoim, jedno miejsce wolne w samochodzie
Witajcie, jestem tu nowy, gdyby nie wypadł ten weekend, to na przyszłą niedzielę jestem z Wami i chętnie dołączę do Waszej paczki.
4. BlueICE - ?
5. Robert Dy - jadę swoim, jedno miejsce wolne w samochodzie
6. Elisabeth
4. Robert Dy - jadę swoim, jedno miejsce wolne w samochodzie
5. BlueICE - jadę swoim, 2 miejsca wolne, jadę od strony Bronowic/Wola Justowska
6. Elisabeth
1. Manekin / Dosiadam się
5. BlueICE - jadę swoim, 2 miejsca wolne, jadę od strony Bronowic/Wola Justowska
6. Elisabeth
To jak tyle samochodów, to z chęcią dosiądę się tym bardziej, że po dzisjejszych spotkaniach, nie chciałbym jutro kierować (tzn że późno się skończą :))
Na dzień dzisjejszy startuje z okolic Bora Komorowskiego REAL, oczywiście dojadę do punktu spotkania.
Jeśli jedziemy .... :)
A czy ktos by jechal z/przez okolic/e Azorów, Galerii, Kleparza itp?
Biorąc pod uwagę że jedziemy z różnych części Krakowa proponuję spotkanie o 6:15 na pierwszej stacji na Zakopiance za obwodnicą (Orlen). Manekin mogę Cię zabrać, bedę wyjeżdżał z Mistrzejowic.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Za mną pojedzie prawdopodobnie także: nessuno i Elizabeth.
Dopiero teraz przeczytałem, ze BlueICE jedzie od strony Bronowic. W takim razie chyba mi by najbardziej pasowało się z nim zabrać :)
Szymkowski nie ma problemu. Może na gdzieś na armii krajowej?
czy ktoś może tu szybko streścić plan na jutro jaki macie? nie mogę znaleźć :)
Z tego co zakumałem to wyjazd 6:15 ze stacji Orlen na Zakopiance, dojazd do ul. Bronisława Czecha w Zakopcu, busem do Kuźnic i per pedes na Kalatówki.
Powrót pewnie będzie jak się skończą pomysły na zdjęcia, czyli koło 22:00. :)
Ja pojadę od Wieliczki. Jeżeli ktoś chce się ze mną zabrać to dzwonić: 512231547
O 6:15 jestem na Orlenie na Zakopiance :)
W deszczu też będziemy robić żeby była różnorodność ;)
Nie ma co marudzić ..... będzie deszcz to bedzie i już. Przecież wybieramy się w góry to i tak trzeba być na to przygotowanym. ..... PRZYGODA :D
6. Elisabeth
7. nessuno
pewnie, że jadę :))
Na chwilę obecną wychodzi na to, że nie powinno jutro przez cały dzień padać! \o/
http://new.meteo.pl/um/metco/mgram_p...ol=232&lang=pl
Prawie w ostatniej chwili ale dołączam. BlueICE masz jeszcze miejsce? Pasuje mi Armii Krajowej, Bronowice. Podaj swój telefon albo tyrknij do mnie, 605 898985.
Witam.
Możemy się przyłączyć 8-)? My co prawda miejscowi ale ja z Krakowa jestem :D.
Macie jakiś plan godzinowy?
2. katia / Jadę swoim autem - 3 wolne miejsca
3-5. Robert Dy + Elisabeth + nessuno
6-9. BlueICE +1, + Szymkowski + PawelB
Cóż za synchron. :)
Ale ja już jade z Robertem, chyba że się coś zmieniło ...
2. katia / Jadę swoim autem - 3 wolne miejsca
1-3-5. Robert Dy + Elisabeth + nessuno + Manekin
6-9. BlueICE +1, + Szymkowski + PawelB
Ok. dzięki za kontakt - już wpisuję do komóry :D.
Czyli realnie jest szansa, że ok. 8.00 będziecie w Zakopanem? Do Kuźnic trzeba liczyć ze 30-40 minut. Później ze 45 minut na Kalatówki (jeśli z postojami na zdjęcia to x2) - czyli 10.00.
I teraz - pytanie jak długo macie zamiar tam być :cool:?
Wyjazd jest planowany na cały dzień. Tak jak napisał domero, do wyczerpania pomysłów :)
Tak z ciekawości. Bierze ktoś z was statyw? :)
Ja pomału już się przygotowuję. Dawno już nie wstawałem po godzinie 4tej...
Statyw biorę, oraz filtr szary na górskie potoki.
A będziemy zatrzymywać się w jakimś schronisku, żeby coś przegryźć?
Nie biorę ze sobą żadnego prowiantu, gdyż aktualnie jestem bez kuchni w domu i nie mam nawet jak zrobić sobie kanapki :D
Też się nad tym zastanawiałem, jednak profilaktycznie narobie dzisiaj kanapek. Turystyczną konserwę już kupiłem! :D
Na Kalatówkach jest hotel górski, to na pewno coś tam można kupić.
W najgorszym razie to wspólnymi siłami będziemy dokarmiać :)
Wiedziałam, że zawsze można na was liczyć :P
Zostały u mnie 2 wolne miejsca w samochodzie. Jeżeli znajdą się jeszcze jacyś chętni, to proszę o kontakt.
W Krakowie super pogoda! Niestety tym razem nie mogłem się z wami wybrać na plener. Życzę owocnych kadrów :)
Bardzo dziękuję wszystkim za wspaniały plener. W wolnej chwili postaram się zamieścić jakieś fotki :)
cudnie było, foty się zrzucają... dzięki za plener wszystkim :)
krokuski górą!!! :D
Taki widok zastaliśmy :), więcej zdjęć w najbliższych dniach.
1.
Robert zaczął prezentację :) Moje dopiero się zrzuciły z karty ale najwcześniej jutro wezmę się za nie.
Dziękuję wszystkim za kolejny udany plenerek.
Również dziękuję wszystkim za plener, za wesołą ekipę srebrnej hondy i za sprzętową szyderę na plenerze. Mam nadzieje że szybko poskładamy się na kolejny plener.
Na razie jedno na początek ;)