Odp: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [III] ;)
Bedziemy biadolic jak wyjdzie :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
xxkomarxx
Bedziemy biadolic jak wyjdzie :-)
W sumie to by jednak była jakaś nowa jakość gdybyśmy zaczęli biadolić zanim wyjdzie ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Kolekcjoner
W sumie to by jednak była jakaś nowa jakość gdybyśmy zaczęli biadolić zanim wyjdzie ;)
to znaczy co byloby "nowego" ? :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Kolekcjoner
Tysz prawda :-)
Sprzet obiadolony ponoc lepiej dziala.
Cytat:
Zamieszczone przez
xxkomarxx
Tysz prawda :-)
Sprzet obiadolony ponoc lepiej dziala.
a nie... to po prostu lata na rynku swoje robia ;)
okazuje sie, ku nieodmiennemu szokowi i niedowierzaniu, ze w sumie to jednak dziala i zdjecia robi i nie jest takie zle.
zreszta, potem zawsze przychodzi nowszy model i jego ojaciekurczakpindolechybaichpogibalo cena... i wtedy nagle ten obiadolony starszy model jest calkiem sa-wa a nawet swietny.
a po kolejnym nowym modelu to nawet staje sie kultowy :lol:
w miedzyczasie oczywiscie kazdy nowy model Nikona czy Playstation wyciera Canonem podloge i w ciagu 2 lat niszczy Maeda-sana doszczetnie... no ale co ja tam wiem...
No ja tam się nie mogę doczekać premiery 6D m2. Moj dokonał żywota a plotkowane dwa sloty na karty SD mnie najbardizej powstrzymują od kupowania aktualnej 6-stki.
Jakoś jak na razie nie dostrzegam potrzeby płacenia 5 koła więcej za dodatkowy slot SD :D.
Cytat:
Zamieszczone przez
flankerp
No ja tam się nie mogę doczekać premiery 6D m2. Moj dokonał żywota a plotkowane dwa sloty na karty SD mnie najbardizej powstrzymują od kupowania aktualnej 6-stki.
To moze kup sobie 5dmk3 jak chcesz 2 sloty bo jak wyjdzie, jesli wyjdzie 6dmk2 to cena moze zaskoczyc.
Cytat:
Zamieszczone przez
xxkomarxx
To moze kup sobie 5dmk3 jak chcesz 2 sloty bo jak wyjdzie, jesli wyjdzie 6dmk2 to cena moze zaskoczyc.
Dokładnie, biorąc pod uwagę obecną tendencję to może być całkiem dobry deal.