A jest ktoś z wrocka z kim mógłbym się umówić, kto na 5d2 i trochę potestować? Zabrał bym 24-70L i 70-200 L f/4!
Łomi
Wersja do druku
A jest ktoś z wrocka z kim mógłbym się umówić, kto na 5d2 i trochę potestować? Zabrał bym 24-70L i 70-200 L f/4!
Łomi
Trafia mi się w dobrym stanie 5d z przebiegiem 33tys. klapnięć za 3500zł... warto brać czy raczej cena wygórowana ?
Za tyle kupiłem w stanie idealnym z oryginalnym gripem 2 lata temu z przebiegiem 15 tyś klapnięć. Sam więc sobie odpowiedz na pytanie...
Za wysoka. Moim zdaniem 3 koła to max.
Morfii a może poczekaj na moment po Photokinie ;) pewnie ktoś się będzie pozbywał 5D ja sam właśnie celuję w ten czas.
Prędzej na wiosnę. Premiera nie równa się dostępność. Cena starej 5 będzie spadać tak szybko jak 5d3:)
3500 za ponad 30k pyknięć to dużo, miesiąc temu kupiłem za 3800 z 11k.
Jakoś ciężko mi uwierzyć w te 5D z takim przebiegiem :D Data premiery 2005 a tu ktoś raptem zrobił 11 tyś zdjęć... Mało wiarygodne to jest niestety.
no niedawno był na allegro maluch z przebiegiem 60km a data premiery była dawniej :)
porównanie bardzo nietrafione, bo aparat to sprzęt do pracy a maluch z tego rocznika to już tylko hobbystycznie ludzie kupuja i robią rocznie 200 km :D więc wybacz