Ech... jednym los dał akwarium, drugim rybki, ty dostałeś komplet!
Wersja do druku
285 - IMHO strasznie razi ta jasna skór czoła, gdzie się skupiło światło; próbowałeś świecić bardziej od przody niż z góry?
Żeby klimat dorównał ciasteczkom to jeszcze potrzebne bicz, błyszczące ubranko, jakiś wybuch i "miau" na koniec. Wesołych świąt!!!
To jedna z moich ulubionych scen z tego filmu.
@totamten dzięki, doceniam[emoji4]
@Bangi to jest mój ulubiony setup oświetleniowy i uważam że najładniej mi się z niego światło układa a co do pkt na czole to nie zwróciłem uwagi [emoji4]...
@Leon007 dzięki i również Wesołych Świąt [emoji4]... błyszczące ubranko jest a z biczem nie zaryzykuje bo byloby to zbyt niebezpieczne dla mnie[emoji23][emoji23][emoji23]
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
287.
Załącznik 7335
288.
Załącznik 7336
289.
Załącznik 7337
290.
Załącznik 7338
291.
Załącznik 7339
292.
Załącznik 7340
293.
Załącznik 7341
294.
Załącznik 7342
295.
Załącznik 7343
289 najbardziej mnie przypadła do gustu.
Na innych biała wstążka rozprasza uwagę, ale zdjęcia miłe w odbiorze.
Gratulacje, większość to profeska i przyciągające wzrok zdjęcia, 289 faktyczne się wybija. Jednak w mojej opinii 288, 290, 291, 295 dłonie i wstążka, to o jeden most za daleko, modelka to dziecko a nie smukła szczupła młoda kobieta, wydaje mi się że zabierają w projekcji postaci zbyt wiele. Ciekawy pomysł na słodziutkie, zharmonizowane tony i kolory, zwłaszcza seria "a'la sepia" robisz fajne, wyraziste, ale nie przesadnie oczy, ale przepraszam, mam "fijoła" na punkcie proporcji i mam wrażenie że dłonie w okolicach twarzy wyszły... za duże, a kokardka zjada temat, ale ogólnie przyznaję masz wielką wprawę w zdejmowaniu portretów!
Bardzo mi miło czytać Wasze opinie i za każdym razem kiedy je komplementujecie jaram się jak dziecko [emoji3526].
Co do dłoni rzeczywiście masz rację ale muszę Ci powiedzieć, że Ania jak na 11 letnią dziewczynkę miała naprawdę duże dłonie i stopy...[emoji846]
Generlanie Ania zrobiła niesamowitą robotę, umiała świetnie zagrać emocje a najlepsze, że ją to mega cieszyło. Pierwszy raz miałem do czynienia z tak pozytywnie nastawioną dziewczynką.
Muszę też pochwalić moja małżonkę, bo niby razem bylismy po sukienki w galerii, ale to ona je wybierała[emoji3526].
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Dla mnie kadry bardzo na tak, ale napiszę to o czym w zasadzie pisałem poprzednio - światło, wg mnie musisz jeszcze pokombinować trochę i popróbować innych setup-ów. Ta wstążka też tak ją odbieram + dla mnie trochę za ciemne tło, a widać, że masz fajne tła. Tak jakby brakowało trochę balansu między modelem a tłem (tło za ciemne).
To oczywiście wszystko IMHO.
Najfajniejsze jest 293.