Odp: ŚLĄSK. Grupa fotografów ROW - spotkania
Zbychu- bardzo fajnie to wyszło w tej elektrowni...:-)
Kuźwa.... DOPIERO SKOŃCZYŁEM CZYSZCZENIE WSZYSTKICH GRATÓW!:twisted::evil::evil::evil:
Paski, sprzączki, taśmy z plecaka... wszystko co się dało zdemontować zdemontowane! Z aparatu i szkieł też.
A jak już byłem pewien, że wszystko mam załatwione i kurtka da się odratować po czwartym płukaniu, to wtedy- do wymytej już umywalki- wypadły gdzieś z kaptura dwie grudy zaschniętego błota....:shock::shock::shock::twisted::evil:
Parasol przypominał coś na kształt efektu nalotu dywanowego przeprowadzonego przez dywizję paintballowców, którzy zamiast kulkami z farbą strzelali błotem.
Tak poza tym, to parasol był dzisiaj moim słowem nr. 1. Przeprosiłem się z nim w końcu- bo nie lubię parasoli (poza tymi przy fajnych knajpach).
Założę się, że nikt z obsługi nigdy wcześniej nie widział takiego dziwnego fotografa z parasolem, no bo jak on miał te zdjęcia robić, skoro z parasolem łaził.:o:roll:
Ano....wynalazłem z konieczności pewien patent. Chronił doskonale! Przed deszczem wody ale PRZEDE WSZYSTKIM- przed deszczem błota. (A ten walił co chwila spod i zza kół). Nie wiem czy mój parasol jest w stanie chronić też przed deszczem meteorytów, ale to dzisiaj i tak nie miało znaczenia...:lol:
Sprzedam go chętnym, ale nie za darmo.
Ceną będzie wspólny wyjazd na tor w Cieszynie w przyszłym roku....
Zdjęcia jeszcze się przeglądają. Także Mac ....JUTRO SE OBEJRZYJ.
Pozdrawiam.
Nie dawało się załadować reszty jakoś.
To może od końca...
W tym się chodziło:
Pojęcie nogi jak z ołowiu lub "ołowiane podeszwy" było jak najbardziej adekwatne do tego co czułem chodząc (choć określenie "chodząc" trochę niekoniecznie wiernie oddaje to czym to było naprawdę...)
A oto mój patent:
Niestety, w tym bombardowaniu jakie miało miejsce nie ustrzegłem się pocisków i te spodziewanie lub podstępnie trafiały mnie właściwie wszędzie. Jak widać poniżej...
To jest zdaje się moja torba...
Przynajmniej zarys jeszcze widać.
To jest ilość błota ostateczna- ale nie całkowita, jaka osiadła po trafieniu, gdyż drugie tyle strzepnąłem z niej wcześniej!
Na koniec zestaw "robotnika budowlanego po robocie".
Jak na ironię- kamizelkę prałem dzień wcześniej. Chyba bez sensu.
No to witamy w gronie nominacji hardkora roku 2012 :) No trzeba przyznać ,że gumowce były mile widziane na cieszynie. Już się obawiam co by było z moim sprzętem i jakby to wyglądało, chyba jednak pogoda by ze mną wygrała i nie focił bym.. aczkolwiek kto wie... :P
Walka.
Z błotem raczej niż z rywalami...
Sam tor jest pięknie zrobiony.
Na stoku góry, ma strome podjazdy które w niedzielę stały się katorgą dla zawodników...
Rzut oka na aleję startową...
W tą sobotę w Gliwicach odbedzie się Photo Walk: Gliwice, śląskie Polska | Worldwide Photo Walk
Czy ktoś sie wybiera ?
I jak wybrał się ktoś na spacer fotograficzny?. Ja byłem, ale na spacerze z grupą CFK w Poznaniu ;P. Takim sobie swoistym.
20 października ostatnia tura zawodów Motocrossowych tego roku , a więc jak przystało na naszą "grupę" trzeba się wybrać :]
AMK Petrovice u Karviné - info ,tor itp..
lista :
1. Zbyszko
2. Fata
3.