No i jak? Testowałeś?
Wersja do druku
polecam dołączony zazwyczaj do aparatu na płycie zoom browser EX (np. wersja 6.3.1.8).
konweruje bez zarzutu.
Niedlugo wrzuce linka do teledysku, ktory nakrecilem przy uzyciu c5d2, poki co zdjecie na rozgrzewke:
teaser
Faktycznie, dzięki tnt :)
Jeżeli będzie tak dobrze jak na zdjęciu, to zapowiada się ciekawie :-))
Ano. Czekamy!
Ha, tak myślałem, to jednak musi być sprzęt dedykowany. Dzięki za informację. A przy okazji: ciekawe spostrzeżenia praktyczne, może ktoś jeszcze nie czytał:LINK
Według mnie ten handstand nie jest taki zły ,przede wszystkim nie widać drgań przy chodzeniu ,ale trochę buja na boki ,generalnie jest płynniej. Dobrze się sprawdza z c17-40. Minusem jest to że przy dłuższym używaniu łapy odpadają.
Co to jest "hand steandu" ??
Chodzi może o rig naramienny?
Początkującym w kwestii HDSLR, warto polecić nowy tekst na dpreview PRZEWODNIK POCZĄTKUJĄCEGO - ciekawy o tyle, że nie ogranicza się do opisu systemu Canona.
Zaczynam przebierać nogami, bo już za chwileczkę, już za momencik doleci do mnie: steady, pocket dolly, FF i coś tam jeszcze- jak powtarzał Cartoon Network, święta były w tym roku w listopadzie :mrgreen:
bevik może napisz coś więcej dlaczego nie polecasz ,a może jakiś wadliwy egzemplarz trafiłeś albo próbowałeś z np 70-200 . Ja mam i za tą cenę jestem zadowolony , przynajmniej nie widać drgań przy chodzeniu.