Odp: Proszę o opinię o sprzedawcy TOWERS = Foto-ivy
Cytat:
Zamieszczone przez
igor58
pytanie do modów: czy to aby nie jest kryptoreklama?
Możesz mi wierzyć, że jak Towers nawali, to też o tym tutaj przeczytasz.. A że jakoś nie daje powodów, to masz laurkę i wątpliwości.
Wiesz, wielu ludzi nadziało się na szemranych handlarzy, problemy z gwarancją itp. To chyba nic dziwnego, że ludzie szukają uczciwych sprzedawców a później dzielą się namiarami.
Cytat:
Zamieszczone przez
mkeuropa
Posiadłem wcześniej kupiony obiektyw 24-70, który nie podobał mi się. Poprosiłem Towersa o dostrojenie a on na to nie ma problemu.
Towersa polecam. Tego tekstu kompletnie jednak nie czaję :confused:
Cytat:
Zamieszczone przez
igor58
To nie jest kryptoreklama :evil: To jest jawna reklama :razz: i do tego w pełni zasłużona.
Cytat:
Zamieszczone przez
igor58
1.Pytania do moderatorów zadajemy klikając trójkątna ikonkę.Trójkącik ,na dole postu,trzeci od lewej.Regulamin CB.
2.Prowokujemy modów,po przemyśleniu skutków takiej prowokacji.i ciągnięcia OT. EOT.
Kolejny zadowolony klient Towersa :)
Kupiłem 2 miesięczny 5DII. Doskonały kontakt, błyskawiczna dostawa. Jak tylko uzbieram fundusze to na pewno zajrzą jeszcze do niego.
A kryptoreklama to nie jest :) Tylko Najlepsza z reklam=> zadowolony klient.
Cytat:
Zamieszczone przez
Jacky_K
kryptoreklama to nie jest
To jest coś o wiele bardziej szlachetnego - REKOMENDACJA. Wyżej już nie można.
Ja również polecam z czystym sumieniem Towersa, na którym nie zawiodłem się przy sporym zakupie obiektywów. Wszystko śmiga jak należy i nie mam problemów z dostrajaniem obiektywów do body.
U Towersa kupiłem czas jakiś temu dwa obiektywy. Wszystko było w porządku a nawet lepiej. Polecam wszystkim !