Następnym razem będę musiał inaczej kubkiem z fusami potrząsnąć ;)
Wersja do druku
ciag dalszy ...
http://pma-rumours.blogspot.com/2008...il-part-2.html
To ja z innej beczki byłem na "Focus on imaging" i padło stwierdzenie od przedstawiciela Canona że na razie nie zamierzają wymieć kury która znosi złote jajka bo sprzedaż 5d dalej utrzymuje się na wysokim poziomie
posiadam 30d i zmienię na 5d lub na to co będzie po 5 najpierw muszę kasę uzbierać ale nie zmienił bym na 40D jak Janusz powiedział za mały skok:)
Odswiezajac temat, do wszystkich ktorzy planuja sie pozbywac swoich 5D po wejsciu nastepcy, zamawiam sobie jakas w dobrym stanie, chetnie odkupie :) mysle ,ze postepu technologicznego w jakosci obrazu spodziewac sie nie ma co wiec 5D mi wystarczy :)
Zgodze sie iz postepu w jakosci obrazu chyba nie doswiadczymy - ale nowa wersja bedzie miala z pewnoscia poprawione kilka parametrow nazwijmy to "uzytkowych" ktore dla niektorych moga byc wazne badz b.wazne. Zobaczymy - za chwile lub za kilka dluzszych chwil :-)
a ja mimo wszystko sądzę, że poprawa nastąpi. pdociągną ciut cmosy, lepszy soft i mikrosoczewki (jak w d3), do tego wiecej pixów- powiedzmy 15 mln, które dadzą z zapasem detalu. marzenia, ale chyba technologicznie jak najbardziej relane :) do tego lipna pucha, żeby ni podskakiwać jedynkom i siup :)
Witajcie! To tak, żeby się pośmiać chwilkę. :-) Serdecznie pozdrawiam.
I wierzcie mi. Tu nie ma podtekstów. Tak mi przyszło do głowy. Nie chcę nikogo urazić. Jeśli tak będzie napiszcie. Usunę. ;-)
Onanista
O takim sprzęcie mowa, lepszym od pięć de
A ja ciągle noga. A moje zdjęcia - FE!
I do nikogo nie piję. To naprawdę o mnie jest.
Też bym chciał lepiej niż 5D. Koledzy widzę też.
Tylko wygrać muszę w LOTTO. Może wygram co...
Wygrać można - pieniądze. Ale talent? Ooooooooo :-(