Kolejny 'magik' :shock:
Fat Boy...Slim :lol:
Wersja do druku
Kolejny 'magik' :shock:
Fat Boy...Slim :lol:
Bo Agnieszka ma pewnie z 10 lat. Na swojej stronie zamieściła różne POKEMONY...:-DCytat:
Zamieszczone przez minek
Juz sie wyjasnilo dlaczego takie gowna kupuja! Email "do pracy" jest na domenie gm.com. Czyli pracodawca im wciska ten szajs. (Albo raczej dostaja solidne znizki). Stad tyle zlomu w ich rodzinie...Cytat:
Zamieszczone przez Przemoc
To zaden fake. Czlowiek istnieje. Jeden faciorek pisal u mnie prace magisterska z zakresu pozamedycznych modyfikacji ciala - m.in. i o tym faciorku-kocie.Cytat:
Zamieszczone przez Zielony
Nawet te dwa ostatnie jakies takie nie teges.. :( W srodku wygladaja dosc tandetnie.Cytat:
Zamieszczone przez djtermoz
Btw moj Ojciec ostatnio zapałał checią wymiany bajeriszenmotorenwerke 5 na cos nowszego. Padło na Ch. 300c. Dostał go na 2 dni do testu. OMG nie wiedziałem, że w aucie tej klasy moze być tak byle jakie wykonanie i spasowanie detali. :shock: Z wierzchu złoto a pod spodem... szkoda gadać :D
no i tax:
Mały Jasio ogląda z wielkim zainteresowaniem swojego siusiaka.
- Mamo, czy to mój mózg?
- Nie synku, jeszcze nie....
Po meczu z Polską bramkarz drużyny Kolumbii wraca do domu. Żona z kuchni spokojnie pyta:
- No, ile przegraliście?
- Wygraliśmy 2:1!
- Taaa, akurat... Może jeszcze gola strzeliłeś?
Poszedł facet do lekarza.
- Panie doktorze, strasznie bolą mnie bimbole.
- Niech się pan rozbierze, obejrzymy
- Hmmm... Nie wiem co to może być, trzeba będzie zrobić badanie krwi i moczu. Ma pan tu skierowanie do laboratorium, przyjdzie pan pojutrze z wynikami badania.
Facet poszedł do tego laboratorium, zrobił badania, odebrał wyniki.
Następnego dnia siedzi z kumplem w barze i opowiada mu jak go te bimbole bolą i że jutro idzie do lekarza z wynikami.
Kumpel - jako że kiedyś troche się interesował medycyną - mówi:- Słuchaj, ja się na tym trochę znam, pokaż mi te wyniki z laboratorium, ja ci już dzisiaj powiem co ci jest.
Obejrzał uważnie te karteluszki z laboratorium. - Uuuuu, stary, przejebane masz... Zobacz co ci tu napisali.
- ?
- AB.
- Co to znaczy?
- Amputować Bimbole... Ale to jeszcze nie koniec złych wieści, patrz, tu dalej jest napisane Rh+.
- Czyli?
- Razem z .....
Cytat:
Zamieszczone przez dominpok
Cool :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: