-
Sylwester, zacznij teraz myslec nad kadrem. Technike i sprzet juz masz. Pora zaczac robic zdjecia skierowane do tych, ktorzy sie znaja na fotografii przyrodniczej, i ktorych nie da sie kupic setnym zblizeniem czapli... Szukaj swaitla, kompzycji, bo stoisz w miejscu juz. Zaliczanie poszczegolnych gatunków kazdy z nas przerabial... teraz pora na troche artyzmu. A ujec gratuluje.
-
iczek :) dzieki za wpis :) dawno Ciebie u mnie nie bylo :) dzieki za uwagi , sa bardzo pomocne :)
caly czas sie ucze i czuje to ze stoje w miejscu , zee czegos jeszcze brak jest moim fotkom , mam nadzieje ze to przelame , ale aby to zrobic musze dalej focic , siedzac w domu , myslec nad kadrem nic mi to nie da , chce byc aktywny ze swoimi pracami moze mi sie uda przelkamac kolejna bariere :)
-
...niezłe "ptasiory", tzn. zdjęcia;) Przyczepiłbym się do braku ostrości na niektórych... Ogólnie na tak. Gratuluję i pozdrawiam
-
z dzis :) ale slonce nie dopisalo :(
-
O zesz.. Gdzie jest moja szczeka?? Swietne zdjecie.
-
-
z 1gb wybralem te fotki :) jeszcze 3gb zostaly :)
leppiej nie gubic szczeki przy pierwszym zdjeciu :)
troche ratowalem ta fotke , ale powiem szczerze , ze sie takiego czegos nie spodziewalem i nie bylem na to przygotowany :)
-
super :-D , a na 2 ciekawa sytuacja:-D
-
No super, zwłaszcza 3 i 4.
-
ptaszek świetny, to w jakimś parku, lesie?