Auto kolegi, ale to nic nie zmienia:) Gdyni się urodziłem, mieszkałem kilka lat, a teraz mieszkam i tak od 17 lat w Wejherowie:)
Wersja do druku
Witam!
jako zem nowy to trzeba sie przedstawic :)
28lat prawie na karku, 400D+kitowy kit, czekam obecnie na potomka /mam nadzieje ze plci meskiej :) / na forum trafilem chcac sie czegos dowiedziec o technice focenia zeby malemu jakies photo od czasu do czasu pstryknac co by babcie mialy co na biurkach stawiac
i ja jako nowy user forum przywitam sie z Wami
mam na imię Artur, jeśli chodzi o sprzęt to posiadam dziadka canona 10d + grip + 28-105 3,5-5,6 + EX 580, myślę o zmianie na 40 d i dokupieniu szkieł ale na razie tylko myślę... :P fotografuje amatorsko wiec raczej będę czerpał wiedzę z forum co nie oznacza ze będę tylko biernym userem... mam nadzieję
Jako ze nowy jestem to wypadałoby sie przywitać. Witam więc wszystkich serdecznie. Posiadam obecnie Canona 350D z kitem i jestem na etapie zakupu EF-S 10-22mm i EF 70-300.
witam wszystkich! nazywam się Mateusz i jestem z Warszawy. Obecnie posiadam 400D ze szkłami S100-300, C10-22 i C28-135 IS plus Speedlite 580EX II i trochę innych gratów :smile: Fotografuję głównie rajdy samochodowe, wyścigi i inne imprezy motoryzacyjne i coś tam mi nawet czasem wychodzi ;-)
Witam wszystkich
Posiadam co prawda sprzęt N ale myślę że się dogadamy :-)
Wypada się przywitać... a na pewno nie zaszkodzi ;)
Witam i pozdrawiam
Witam, jestem pepelito. Mam na imię Paweł. Pochodzę z biednej rodziny (internet mam dzięki radiówce 4zł za miesiąc). Mieszkam na totalnym odludziu. Do miasta mam 10km. Mieszkam na wsi w Zagorzycach na Podkarpaciu. Interesuje się fotografia odmienna niż inni-astrofotografią. Fotografuję obiekty nocnego nieba(mgławice, galaktyki, gromady). Fotografuje kamerką internetową. Chociaż najlepszym rozwiązaniem jest lustrzanka cyfrowa 300D/350D. Bardzo, bardzo chciałbym mieć taki aparat. Ale w moich warunkach rodzinnych nie bardzo idzie to zrealizować może za kilka lat jak będę miał 18'kę to pójdę do pracy. Ale do tego czasu pozostało mnóstwo czasu - 3L. Pozostaje mi fotografowanie kamerka internetową + targanie komputera na pole i marznięcie kilka godzin. Ale to bardzo mnie wciąga zajmuje sie tym od roku. :D
Myślę że tu na długo zawitam :lol:
Na razie więcej nie piszę. Po jakimś czasie dowiecie się więcej czytając moje
posty. W którym będę się starał pokazywać nowe zdjęcia gwiazd. Postaram sie was zachęcić do robienia w takich właśnie zdjęć, myślę że mi sie to uda. Przynajmniej kilka osób. :razz:
PS: Czekam na pogodę jak będzie to możecie liczyć na nowe zdjęcia. Jeśli ktoś chce to może bardzo liczyć na moja pomoc. pomogę co będę wiedział.:cool:
Pozdrawiam na razie!
Witam wszystkich!
Ciemnię zlikwidowałem jakieś 12 lat temu. Myślałem, że da się żyć ... bo cyfra mnie nie rajcowała. I jakoś te latka przebidowałem.
No, ale teraz mam jakby więcej czasu zatem zobaczymy czy warto było wrócić do tego "hobby" (???) i czy akurat do canona ;P.
Całe szczęście, że stare obiektywy mi zostały - nie będę miał depresji z powodu AF :-)
Pozdrawiam forumowicz(ki/ów).
Andrzej
Napisałem już kilka postów na forum, ale się jeszcze nie witałem, więc...
Jestem Artur, mieszkam w małej podwarszawskiej miejscowości, obecnie posiadam 350D + kit + Sigma DL Macro Super 70-300) w planach 28-105 USM, Canon 50/1,8 i jakaś lampka ;)