Z Toffic'owych:
1,2 (chyba najbardziej mi się podoba), no i 9 też ok.
Wersja do druku
Z Toffic'owych:
1,2 (chyba najbardziej mi się podoba), no i 9 też ok.
Toffic... 1,2,4,7.... nie wyswietlaja sie :)
dla mnie nr 8 jest super, mam pytanie- jak miales ustawiony balans bieli?
Dzięki, hmm... balansem bieli w takich warunkach jakie mieliśmy w ogóle się nie przejmuję (strata czasu tam na miejscu). Nad balansem popracowałem w Lightroomie, robiłem oczywiście w RAWach.
edit:
Aha jeszcze jedno, rzeczywiście innym nie wyświetlają się wszystkie zdjęcia? Chyba rzeczywiście jedyne co pewne to imageshack.
To moze zaczniemy sie na kolejny raz umawiac co? Jest szansa ze na czerwiec sie uda.. :mrgreen:
Widze, ze nareszcie się udało zrobic Katowice by night :)
co nastepne? cementownia w Będzinie?
Nie wiem czy wspominałem czy nie, ale Będzin dostał trochę kasy z funduszy unijnych i zamierza cementownię "opieczętować" czy w inny sposób zagospodarować. Będzie to pewnie oznaczało wystawienie plakietki - zakaz wstępu.
Niedawno był tam piotrthx i można tam jeszcze wchodzić.
Proponowałbym majowo-czerwcowo-lipcowe ustawki odłożyć na później i nieco poważniej pomyśleć o Grodźcu.
Czas na konkretniejsze sfocenie tego obiektu to min. 4 godziny, wiec najlepiej zacząc od samego rana i spotkać się pod zamkiem w Będzinie ok. godz. 9.00 r.
21, 22, 28, 29/03/2009r ?? Im dalej tym większe szanse na to, że pan Kazik (czy inny Bolek), wyprosi naszą świtę i pozostanie nam tylko cement... ten z Castoramy.
Premier niedawno rozpoczął (chciał rozocząć!) publiczną debatę o eutanazji i in vitro.
Ja pozwolę sobie otworzyć publiczną debatę na temat grodzieńskiej cementowni. Im szybciej ją zakończymy tym lepiej dla naszych canonowskich matryc :mrgreen:
szczególy tu:
http://www.zaglebie.info/bedzin,najs...ic-do-gry,8745
Jesli o mnie chodzi, to jedyny realny termin marcowy, to sobota 28 marca.. mooooze ewentualnie najblizszy weekend, ale napewno nie ostatnia niedziela miesiaca. :)