Odp: Proszę o opinię o sprzedawcy TOWERS = Foto-ivy
Zamówiłem w foto-ivy body 5dMKII przelew wykonałem, a na następny dzień o 10 rano kurier do mnie przyjechał z paczka, niesamowite tempo ;) Obsługa bardzo miła, cena przystępna ;) Fachowa obsługa, wszystko na wysokim poziomie ;)
Nie są to moje ostatnie zakupy w foto-ivy polecam ! :)
U Towersa przez to forum kupiłem ponad 3 lata temu 5DII + 50/1.4. Poprosiłem od razu o dobranie obiektywu do body. Po odbiorze i testach szczęka mi opadała - to szkło jest zajebiście ostre od f1.4! Rewelacja! Jak najbardziej polecam zakupy u Towersa. Przygotowuje się teraz do większych zakupów - 5DIII + dwie stałoogniskowe eLki, na pewno poproszę go o ofertę.
Cytat:
Zamieszczone przez
BeatX
wczoraj kupilem od Towers 5D mkii.
nie napisze nic nowego, co zostalo uprzednio napisane.
atrakcyjna cena, swietny kontakt - wzorowa tranzakcja :D
czyli za ile? :)
Cytat:
Zamieszczone przez
robzal
czyli za ile? :)
Nie wiem czy zauważyłeś, ale ten post powstał dość dawno, więc dzisiejsza cena może być atrakcyjniejsza... ;)
Kupiłem drobiazg - matówkę Ef-D, ale jestem mega pozytywnie zaskoczony czasem reakcji :-) Matówka kupiona wczoraj około godziny 11 na allegro - zapłacono przez payu - wysyłka listem poleconym priorytetowym i matówka już dzisiaj u mnie w domu! To mój drugi zakup w foto-ivy i na pewno nie ostatni:-)
Zakupiłem u u Towersa Canona 24/1.4 L II. Bardzo miły kontakt mailowy, szybka wysyłka i atrakcyjna cena. Teraz przymierzam się do kupienia Canona 5dIII również u niego :-). Polecam!
Polecam zakupy w foto-ivy.
Byłem, zobaczyłem kupiłem. Pierwsze swoje marzenie C5DMkII. Posiadłem wcześniej kupiony obiektyw 24-70, który nie podobał mi się. Poprosiłem Towersa o dostrojenie a on na to nie ma problemu. Nie zapłaciłem ani grosza. Obiecałem sobie że po takich zakupach i zerowaniu konta nie kupię już nic ale myliłem się.
Następne zakupy to karta pamięci droga ale bardzo dobra i 100L. Korcą mnie dalsze zakupy obiektywu 100-400, które znowu zrobię u Towersa. Polecam.
pytanie do modów: czy to aby nie jest kryptoreklama?