No ładny, tylko fajnie by było gdybyś w tym gąszczu symboli znalazł mi wersję z 1920x1080 i 16 GB RAM. Proszę.
Wersja do druku
Ten DELL jest o 1k zł tańszy a z parametrów wynika, że lepszy :-P
Chyba jednak się na niego skuszę
@gietrzy napisałęm do xkomu przed chwilą zobaczymy co mi powiedzą jakby co wrzucę linka od razu na forum
www.swatlaptopow.pl - tu mają często ciekawe lapki, zazwyczaj końcówki serii czy powystawowe da się dorwać w naprawdę dobrych cenach ! :)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
www.swiat-laptopow.pl
napisz do oddziału w którym byś odbierał z tym asusem podobno jest
Mi wpadł w oko jeszcze laptop http://www.x-kom.pl/p/60626-notebook...p64-1080p.html
Co prawda jest wielki bo tak na prawdę to jest 16'' ale ma podobno niezłą matrycę w stosunku do innych laptopów (B+RG). Nie jest to pełne podświetlenie LED RGB ale i tak jakiś plus. Jest też wersja DELL XPS STUDIO, to w nim już zastosowano podświetlanie LED RGB. Tylko cena...
No imho mistrz kompromisu!
Jedyny (realnie) minus to tylko 6 GB ramu. Pod PS/LR warto zainwestować w jakiś ramdisk a wtedy można kupić z 16 GB i wszystko wrzucić w ramdysk.
Dysk (standardowo w laptopach) do wyrzucenia/przerzucenia na bekapy i zakup SSD.
Fajny Wiesiek jak ktoś nie lubi jak mu się... kolana ;) grzeją
A tam, figa. Jedyne co, to że system się szybko uruchamia. O przy obróbce RAWów to mogę pracować na plikach nagranych na kartę CF i połączoną przez czytnik z kompem, różnica w obróbce i eksporcie zależy głównie od mocy procesora i pamięci a nie od tego, skąd komputer zczytuje pliki. Taka moja obserwacja.