-
Witam i pozdrawiam całą fotograficzną brać :)
Jestem biernym obserwatorem forum od jakiegoś czasu. Dostarczyło mi ono wielu cennych informacji a temat systemu canona i fotografii cyfrowej w ogóle...Nabylem ostatnio 400d i kilka szkieł na początek (sigma 10-20, c 28-105 f3,5-4,5 II, c 50 f 1,8). Na tyle na razie pozwolił mi mój dość skromny budżet. Fotografią cyfrową zainteresowałem się juz dobrych kilka lat temu (używałem kompaktowego canona A60), aby po dłuzszej przerwie wrócić do wspaniałego hobby :) (tym razem z lustrzanką).
Żywię nadzieję, że dzięki forum pogłębię swoją skromną fotograficzną wiedzę, a także, że moje posty staną się przydatne dla licznego grona koleżanek i kolegów.
-
Witam wszystkich.
Foce 400 d kit + kilka M 42
-
Jako początkujący witam wszystkich na CB :)
-
Witam wszystkich Forumowiczów CB.
-
Witam Wszystkich serdecznie :)
Już od jakiegoś czasu tutaj zaglądałem jednak dopiero teraz dojrzałem do rejestracji ;)
Fotografią amatorsko się zajmuję od paru lat. Bardziej sa to nieudane próby niż jakieś osiągnięcia. Ale staram się uczyć na swoich błędach. Zaczynałem od prostego Canona a200. Teraz posiadam Canona A80 i Canona G5 z różnymi dodatkami typu filtry czy lampa pierścieniowa. Tak tak wiem ,że to nie lustro ,ale z tym co mam też niekiedy udaje mi się uzyskać dość zadowalający efekt ;)
Tutaj moje niektóre zdjęcia. Lepsze lub gorsze.
Moje plfoto
Moja dość stara,nieaktualizowana stronka
-
Witam i pozdrawiam.
Czytam Was od jakiegoś czasu ale zacząłem "canonować" dopiero w ostatni piątek kupując 450D. Na razie uczę sie aparatu :D
-
No to teraz ja.
Piotrek jestem, mam 18 lat i usiłuję robić zdjęcia ;)
Sprzęt:
Najpierw HP Photosmart 735, teraz Canon EOS 400D + kit + 50mm f/1.8 + statyw.
-
Witam wszystkich, kanonierem stałem się w ostatnią niedzielę ;) Kupiłem Canona A720IS. Na razie mi wystarczy ;)
-
Witam, jestem Wojtek. Na razie sobie czytam forum - opcja szukaj naszym przyjacielem jest :)
-
Przywitanie
Witam pięknie wszystkich forumowiczów po długich zmaganiach finansowo- umysłowych w koncu zdecydowałem sie na moje 1- sze lustro.
Właśnie siedzę i rozpakowuje pudełko z 40D+ 17 85 kit. Chyba znacie to uczucie łał.
Dobra to tyle ,chciałem sie przywitać pozdrawiam wszystkich.