... aby palcem pokazywać, trzeba znać kierunek ...
Nie jestem fotografem, nie robię zdjęć, ale osoba która zrobiła owe zdjęcie jest moim serdecznym przjacielem i nie mogę pozostawić tego bez małego komentarza ... :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Zielony
Bo nie trzyma się kurczowo mocnych punktów? A może jest już dawno na etapie żeby łamać takie książkowe reguły.
Nie znam się, ale mogę ze spokojem powiedzieć że gdy Panowie Szysz i Białek pili mleko z butelki to owy fotograf już biegał z lufą i strzalał z aparatu ...
Cytat:
Zamieszczone przez
stdanielo
Cytat:
Zamieszczone przez
Przemek Białek
nawet samo to ze obcial delikatnie mowiac stopy, a jesli chodzi o to ze mlodym sie podoba to tego niewiemy ale wiemy ze im sie musi podobac bo malo zaplacili
:D a pozatymto jego znajomi ale i tak komu niepokazywalem tego kazdy stwierdzil ze niechcialby takiego zdjecia slubnego ,dlatego nieweim czym to bronicie
mam wrażenie, że toczysz jakąś prywatną walkę z autorem zdjęcia, dałbyś już spokój, kto chciał to się wypowiedział, salw śmiechu to zdjęcie raczej nie wzbudziło, a ty się zastanów jakbyś się czuł, gdyby ktoś twoje zdjęcia publikował na forach i się z nich nabijał, tylko dlatego, że cie nie lubi bo jesteś z konkurencji
Ależ oczywiście że to prywatna wojenka ... w końcu to konkurencja ...
Zamiast wytykać błędy innym sami byście się zabrali za poprawianie swoich ...
Byłem, komentarz zostawiłem ... i wybyłem ;)
Pozdro