-
Macro mnie pasjonuje i to bardzo więc chciałbym go w tym kosztorysie gdzieś wcisnąć jeśli mi sie to uda po za tym ja też lubię bardzo ciasne kadry ale muszę to zmienić a w kościele robiłem już zdjęcia przyjaciółce i używałem do tego celu starego bardzo tamron'a 28-105 bodajże nie pamiętam i wiem że będę potrzebował bardzo jasnego obiektywu
-
robiłem w sobote ślub i moja konkurencja konczyla wczesniejsza uroczystosc. gostek latal z trabantem z kitem na koncu i z w budowana lampa
-
Moze to byl ktos z gosci weselnych. Nie kazdy na wesele wynajmuje fotografa.
-
Witam
Kolega poprosi mnie abym zrobił mu fotki podczas jego uroczystości w Janowcu.
znalazłem fotografie wnętrza (nigdy tam nie byłem i chciałem zobaczyć gdzie będe robił)
http://a.strzelin.pl/galeria/lubelskie/janowiec/006.htm
Czy mój sprzęt da rade?? i na co zwracać szczególną uwagę, czy robić z lampą czy bez, jakie ISO?? Tak wiele pytań tak mało czasu......
-
Autsajder1983, DASZ RADę...;) ja bym T17-50L nieściągał :)
-
Tylko czy doświetlać lampą jeśli tak to czy normalnie czy kąt jakiś??
-
Bardzo fajny i na dodatek bardzo jasny kościół. Ja bym ta próbował ISO 400 i oczywiście bez lampy. I tak jak powiedział marekb Tamrona 17-50 używał bym najczęściej.
-
Jasny Kościół. Twoja 50 tka da rade :)
-
zobaczymy co z tego wyjdzie :) może być ciekawie. Zastanawiam się gdzie wesele i jakie światło. Tu chyba większy problem będzie i chyba bez lampy nie da rady.
-
no to przecież masz lampę..