W Warszawie najbliższy kurs w kwietniu, opłata 110zł (w cenie książka).
Czy może ktoś z uczestników z marca potwierdzić że okres ważności pozowolenia wydanego w W-wie także ma 2 lata?
Wersja do druku
W Warszawie najbliższy kurs w kwietniu, opłata 110zł (w cenie książka).
Czy może ktoś z uczestników z marca potwierdzić że okres ważności pozowolenia wydanego w W-wie także ma 2 lata?
Jak wyżej - potwierdzam że uczestnicy kursu marcowego w Warszawie otrzymali zaświadczenie bezterminowo.
Ale w czasie kursu ksiądz prowadzący wyraźnie zasugerował że przyszłe kursy będą "odnawiane" np co roku ("dniem zadumy" czy jakoś tak), oraz że będzie w przyszłości potrzebne w Warszawie zaświadczenie od proboszcza.
Niedlugo trzeba bedzie robic badania krwi , moczu , od tak , zeby profesjonalnie wygladalo i wiadomo za co sie placi... kurde zamiast podejsc do tego sensownie to widze ze w niektorych miastach to parodia jest. W lodzi chodziaz pare slow bylo powiedzianych , od osob nie wtajemniczonych w cykanie slubow , a tacy tez tam byli :D , uslyszalem ze wlasnie dobrze bo czegos sie dowiedzieli , ale po reaz enty historyjka o mojzeszu ? o tym kim jest bog ? itd itp itd itp... Jak ma ten kurs wygladac sensownie to nich bedzie kursem z prawdziwego zdarzenia , przemyslanym , a nie lekacja religii...
tak i co roku będzie obowiązkowa opłata z książką w prezencie,
przyznaje iż zaspałem na szkolenia w K-ce, jednakże pofatygowałem się na rozmowę z księdzem prowadzącym wykłady i uzasadnienie ważności tego "papierka" jest dla mnie bynajmniej śmieszne.
http://www.diecezja.gda.pl/modules.p...owpage&pid=407
rozpoczyna się nowy kurs - dla zainteresowanych
ania1410: wiesz coś nt. kosztów? jest jakaś ustalona stawka?
Zbieram grupę kilkunastu osób zainteresowanych Kursem Liturgicznym dla foto-operatorów z woj. łódzkiego. Poprzedni kurs odbył się z tego co wiem 9 marca 2009 w Łodzi, przy ul. ks. I. Skorupki 3., niestety kilka osób go przeoczyło.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Dowiedziałem się że następny kurs organizowany będzie w Piotrkowie Tryb., jednak dokładny termin nie jest jeszcze znany.
Proponuje zrobić jakąś listę. W jakim mieście ile kosztuje, ile dni trwa kurs, itp.
Każdy będzie mógł sobie wybrać, gdzie najlepiej taki kurs odbębnić :mrgreen:
Ma ktoś kwit z ubiegłego roku z Legnicy? Zapisują tam termin ważności?