i tak se pomyslalem ze to nie byloby glupie :)
z marszu z imprezy, co niektorzy pewnie byliby przebrani w stroje sylwestrowe, przebierancy z prywatek a'la lata 70'te :)
swietna zabawa...a zdjecia pewnie nietuzinkowe :D
Wersja do druku
ja tez sie zglaszam:)
tylko kto wymyslil godizne 7 ? ;] jak wscho słońca: 08:03 jechalem 2 dni temu i o 7 jest noc jeszcze :D
Ta dodatkowa godzina zapewne ma na celu odparowanie szkieł :)
tylko nie zapomnijcie o zabraniu szampana:)
hmm no okej niech wam bedzie..
no jak to.. kierowcy i mamy pic ?:D
dopiero dorwałem się do kompa - zjazd o którym piszecie - między Rogalinkiem a Rogalinem w lesie od jakiegoś czasu ma postawiony niefajny znak zakazu ruchu :/ ... I bez jeep'a dało się tam zjechać :) - puntem próbowałem i zawieszenia nie zostawiłem ;). Zawsze można przy samym zjeździe postawić autko i zejść na pieszo - choć dojście z mapy Qt'ka (Qtek'a? ;)) wydaje się być też ok. Co do tak wczesnej godziny - to wiem, że i przed samym wschodem są super klimaty - półmrok, mgła itd - wtedy też można coś fajnego ustrzelić..
Ja mimo wszystko podjadę nieco wcześniej - a jakby nie było mnie widać spoza zarośli to mój kom: 504 045 075
:) do jutra!
Eee... olać znak. Najwyżej dostaniemy po mandacie, albo zrobimy zrzute na łapówe :mrgreen: Potwierdzam, ostrożnie i powoli większością aut powinno sie zjechać :-D
E, daleko by trza iść w tym zimnie. Dobre 50m! :mrgreen:
No termin macie masakryczny ale powodzenia i czekamy na piękniste foty tylko żeby wam puchy nie zamarzły :)
rowniez czekam na foty, tylko bez uciekania z pleneru zeby byc pierwszym!:P
szkoda ze znowu nie moge:) aktualnie jestem bezaparatowy:)