Czapla jest, nie bójmy się tego słowa, do kitu :mrgreen: Natomiast dwa ostatnie łabędzie piękne - zwłaszcza pierwszy, ciężko oderwać oczy. Przynajmniej dla takiej "mass public" jak ja ;-)
Wersja do druku
Czapla jest, nie bójmy się tego słowa, do kitu :mrgreen: Natomiast dwa ostatnie łabędzie piękne - zwłaszcza pierwszy, ciężko oderwać oczy. Przynajmniej dla takiej "mass public" jak ja ;-)
dzieki muflon :) po to je tu umieszczam zeby je komentowac :)
Kuba :) czapla jak czapla , zdjecie od niechcenia zrobilem, wiedziawszy ze jest do kitu przez brak dobrze widocznej glowy :) ale poza jest jej nietypowa dlatego zdjecie powstalo :)
1 labedz zostal zrobiony na funkcji curves w auto i dlatego tak troche dziwnie powstalo , ciekawy bylem opinni na temat tego zdjecia :)
2 jak by nie patrzec to drzewa zrobily swoje , no i jak widac to jest wczesne slonce i nie bylo rozlozone na calym labedziu , a jakbym poczekal na pelne slonce to juz by koloru tego nie mialo , obydwie fotki byly prawie o tej samej porze zrobione :)
p.s. na pewno kupie ksiazke do PS :) tylko nie wiem jeszcze kiedy :) ale wiem jedno ' przy dobrze zrobionym zdjeciu PS jest tylko drobna kosmetyka zdjrecia "
łabądki są super:grin: , co do czapli to wyszła całkiem fajnie:grin:
niektore fotki nieostre ale to zrozumiale dla ptakow. Pozatym i zdjecie z bardzo niebieskim niebem-widac ingerencje adobe. Ale generalnie bardzo ladne
Pozdro
Jedynka jest OK. Czy w trójce i czwórce próbowałeś rozmyć tło? Jeśli tak, to wyjątkowo ci nie wyszło, a innego wytłumaczenia nie znajduję.
Drugie mocno nieostre na głowie, ostatnie spoko.
Kupę czasu Sylwek:)
1 i 3 IMHO bdb. Przy okazji (dotyczy większości zdjęć) to Canon lubi niedoświetlać :twisted:
kiedys sie bawilem rozmywaniem tla , teraz dalem na luz , uznalem zasade ze robienie zdjecia spelnia duza role , a PS to tylko kosmetyka
3 zdjecie pociagnolem jeszcze cieniami , moze to bylo zbyteczne , obrobie jeszcze inne bez tej opcji dla porownania :)
Marcin :) czy ptaki czy nie ptaki , ostrosc musi byc :) nie ma wytlumaczen :)
perqsista :) witaj w moich progach :)
:confused: :confused: :confused:
w takim razie co się tu dzieje z tłem..?