nie widze ... pogratulowałem jedynie :)
poza tym mam użytecznewysokie iso i jasne stalki co wcale nie oznacza że mam nie używać lampy ... każdy ma własny patent na reportaże i o tym juz była tona makulatury ...
Wersja do druku
lampy (a raczej lamp) trzeba umiec uzywac .. ja jej jeszcze nie ogarniam, wiec robie bez ;)
zastanawiam się kiedy ten wątek się już na tyle nasyci ze się wyczerpie :)
Nasycić... nigdy się nie nasyci.
Jak w każdej dziedzinie, tak i w fotografii - ciągle wymyślają nowe "sprzęty", a temat właśnie o tym jest.
Z dedykacją dla czytających ten wątek kamerzystów:)
http://www.kciuk.pl/Bijatyka-po-slub...a-wideo-a24507
jakies to bez sensu - po co potem zaatakowal goscia w takiem samej koszulce (jedna firma?) i rozwalil mu kamere? wyglada na fake ;)
He, he ale jajca. Dobrze, że ja z kumplem fotografuję i filmuję to raczej się nie pobijemy ;)
Ale sie usmialem! :D Najlepsze ze czesc dalej robi fotki i film ;)
ale wiksa, nie chciał bym się znaleźć nigdy w takiej sytuacji :)
Ja mam do Was Panowie pytanie jak byscie podpieli sprzet 50d i 400d t17-50/2.8 plus 50 1.8 ( 1.4 uda sie moze zalatwic) plus 85 1.8, do tego 580 Ex (jako druga lampa - 430 moze uda sie zalatwic). Kosciol duzy ale dosc ciemnawy. Robie foty znajomemu i nie wiem czy tak podpiety sprzet bedzie okey - 50d+ tamron i 580EX do kosciola i sala jako glowny aparat i 400d + 85 1.8 i moze 430 Ex do ciasniejszych kadrow?? Czy w kosciele podpiac te kilka razy 85 1.8 do 50d a 400d zostawic w trobie zeby lezalo na wszelki wypadek ??