Mogę wcześniej 5-5:15. Zbiórka parking przy sklepie spożywczym na Tynieckiej pomiędzy ul. Skalica i Sodowa?
Wersja do druku
Mogę wcześniej 5-5:15. Zbiórka parking przy sklepie spożywczym na Tynieckiej pomiędzy ul. Skalica i Sodowa?
W tą środę? Pisałbym się jeśli tak wcześnie choć niezbyt długo będę mógł być.
Tak 14.09 o 5.
Kurde, chętnie bym sie wybrał. Wstęponie jestem chętny.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Plener będzie stacjonarny bardziej?Bo na rowerku bym sie wybrał...
Chętnie się wybiorę na wschód słońca...projekt wyjazdu do Doliny Spalonej tez wydaje się być interesujący....
http://pl.wikipedia.org/wiki/Dolina_Spalona
Postaram się być, choć nie będę mógł być za długo.
Też postaram się być.
ja też :)
Będę razem z dziewczyną :) Jest tam gdzie zostawić samochód i przypiąć rower?
Też o rower pytałem :/
Może być mały problem - nie zapowiadają mgieł w prognozie :)
Jakby ktoś chciał się zabrać to jadę samochodem na trasie Rybitwy - Rondo Grzegórzeckie - Dietla - Monte Cassino lub Plac Centralny - Bora Komorowskiego - Aleje - Monte Cassino :). Mój numer telefonu 668 342 007.
No nic, ja niestety odpadam. Nie przyjade rowerem nie wiedząc jak planujecie plener. Inny środek transportu w gre nie wchodzi niestety.
Canis_lupus jadę z rejonu http://g.co/maps/yyfxm chcesz się zabrać? Szczegóły możemy obgadać przez PM.
mnie pasuje i czwartek, do 8mej mogę być :)
Mnie osobiście bardziej pasuje jutro. No i jakaś wspólna decyzja by się przydała co by się o 5 rano nie rozczarować przy pustym parkingu ;)
Jeśli o mnie chodzi to też mi nie przeszkadza - może być środa a może być czwartek.
Ja już zdecydowałem że w czwartek. Dwa dniu pod rząd nie wstanę.
O jak dobrze. Ja juz sie zafrasowałem, że zaspałem. Do zobaczenia jutro.
Zamieściłem wczoraj informację na forum, że rezygnuję z porannego pleneru. Być może zbyt późno, za co przepraszam.
Biorąc pod uwagę prognozy na dzień jutrzejszy, powinny być lepsze warunki.
http://www.wunderground.com/global/stations/12566.html
Ostatecznie swój udział potwierdzę na forum 9 godzin przed plenerem, czyli ok. godziny 20.
To ja na jutro jestem chętny - jak wiem, że będzie stacjonarny :D.
Tak jak pisał Robert, dwa dni pod rząd nie będę się zrywał.
Y, stało sie tak, że dzisiaj musiałem zostawic rower w pracy. Może ktoś będzie przejazdem w moich okolicach (piaski), i mógłby mnie zgarnąć to byłbym rad.
Prognozy na jutro są zachęcające. Potwierdzam swój udział. Zbiórka 5-5:15. Parking przy sklepie spożywczym na Tynieckiej pomiędzy ul. Skalica i Sodowa.
Robert napisz proszę czy jest tam gdzie zostawić samochód.
Nie byłem tam nigdy, ale sądzę że sobie poradzimy.
W takim razie do zobaczenia :)
samochód można tam zostawić przejeżdzałem dzis tmtedy i miejsca ok, ja pewnie tez sie pisze na jutro ale z moim linym sprzetem trudno jak troche dozbieram to zmienie ale chyba o tej godzinie to treoche wczesnie niebedzie jeszcze za ciemno?
Lepiej być gdy jest za ciemno i chwilę poczekać niż stracić najlepsze światło ;). Ja biorę statyw ze sobą.
Jak bylo? Poranek byl dosyc mglisty.
Pojawiło się 7 osób. Mgła rzeczywiście była dość wysoko, ale za to światło nas bardzo rozpieściło :). Powinno pojawić się dużo zdjęć z pleneru bo chyba wszyscy byli zadowoleni :)
Ja będe miał ze 3-4 fajne foty. Nie jest źle. Miło było.
Kiedy następny plener?
pierwsze efekty już widać na Plfoto :) ciekawa jestem kolejnych :)
!@#$%^& kurza twarz!
Cały tydzień (5-11) warowałem na forum czy padną jakieś terminy na poranny plener, szczególnie, że chciałem "wykorzystać" kolegów ze 100mm makro. Dziś zaglądam i dowiaduje się że 11h temu był mój wymarzony spęd :( brak mobilnego dostępu do forum chyba przeważy za kupnem jakiegoś ifona :):)
Prawa Murphy'ego rules!
Ja dziś skromnie, jedynie dokumentowałem plener.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Dziękuję wszystkim na wspólne fotografowanie.
Poniżej pierwsza część gniotów z porannego wypadu ;):
Druga część zdjęć z porannego wypadu poniżej:
1.
2.
3.
4.
5.
dzięki za plener, czekam na następny poranno-mgiełkowy :)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Gervee najbardziej 1, 4 i 18 :)
Hubert 2 :)
9.
10.
Rafał - 1
Hubert - 3; 5
Ness - 5; 8
BlueICE
7, 9
gervee
2, 10
nessuno
2, 5
ps.
organizuję zakup grupowy poradników fotograficznych Michaela Freemana. gdyby ktoś chciał skorzystać z bardzo promocyjnych cen to zapraszam do działu giełda -> inne; tutaj link
Kuba, ludzikowe fajne, a te dwa super :)
...dziękuję wszystkim za poranny plener...mam nadzieję, że wkrótce powtórka....wszystkie foty piękne...najbardziej:
BlueIce:2,6
Gervee: 8,14,18
Hubert: 2,3
Ness: 1,4,8
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.