Wiadomo, sensowna pogoda jest tu warunkiem koniecznym, godzina pasuje. Co do pomysłów - coś się pewnie zaimprowizuje na miejscu... właśnie gdzie się spotkamy?
Wersja do druku
Myślę, że pomysł Kolegów Czwartkowców z parkingiem pod DOKP jest zacny :)
Voyager70 nie marudz. Lista jest zrobiona dla jakotakiego porzadku, ale jak napisal Kuba (czy ktos), lista lista, a jak ktos sie zjawi bez wpisywania to sie swiat nie zawali:mrgreen:
Nie wiem od kiedy sledzisz ten watek, ale zeby nie bylo niejasnosci- "tutaj" jest cholernie luzna atmosfera w porownaniu z reszta forum i generalnie nie powinno sie nas brac za powaznie :mrgreen:
Kuba, bede cie jutro gwalcil telefonicznie w wiadomym celu... badz czujny- nie znasz dnia ani godziny :D
PS
JESLI mi sie uda, w piatek tez sie zjawie :>
No biję się w pierś, przymarudziłem...:). Ale tak mi to zabrzmiało, a nie znam ludzi. Przepraszam, jesli kogoś uraziłem.
Pozdrawiam! :)
Dobrze już spokojnie ludzie. Mnie pasuje czwartek, ale piątek też mam wolny wieczorem, tak więc do jutrzejszego popołudnia będę obserwował ten wątek, oczywiście wstępnie piszę się na czwartek, tak jak to pierwotnie zaproponował Modzel i choćbyście wylądowali na środku jakiegoś jeziora to i tak Was znajdę ;)
Nie nikogo nie zbywam, nie olewam, szybko wpadłem dopisałem się do listy i wyszedłem nie skupiając się na pozostałych postach.
Jak pisali poprzednicy każdy może przyjść i fajnie jak jest dużo ludzi.
Dla mnie nawet można przełożyć to na piątek i spotkać się w większym gronie (bo zawsze więcej statywów to większa siła rażenia na "Canonlubnych tubylców" :mrgreen: ). jutro rano ( do godz.9) spojrze szybko czy jakies inne decyzje zapadly, jesli nie to biorę (zresztą juz przyszykowaną) puszkę.
Spokoju ducha i spokojnej nocy wszystkim :-D
No.. w to nie watpie ani przez chwile :mrgreen:
@adik- bierz puche.. ja dzisiaj bede napewno, jutro (w piatek) to ciezko zgadnac jak mi sie dzien ulozy. Wszystko przygotowalem tak, zeby dzisiaj miec wolne od 18 :P
PS
Ale jazda.. po 19846638 stron watku, pojawia sie szansa, ze w koncu pojawia sie w nim jakies zdjecia.. dziwne uczucie jak na forum foto :mrgreen:
Już wzięta :-) Z góry trochę śniego-deszczyku leci, miejmy nadzieje ze do 18 zniknie całkowicie/ jak nie to jakies przejscia podspodkowe porobimy, mozna Altusa obleciec zanim nas nie wyrzycą, ew. perony kolejowe z biegu machnąć i ludzi tam krążących, coś się wymyśli ad hoc, See U
No to dzisiejszym fotografom życzę braku opadów i wielu fajnych pomysłów!:) I, jak pisałem wcześniej, napiszcie potem co warto powtórzyć jutro... :)
Pozdrawiam!