Coś do picia i kanapki nie koniecznie z jajkiem na twardo:-D
A tak na poważnie to w sobotę koło 16 okoliczne sklepy zamykają podwoje i warto mieć ze sobą jakąś wodę colę czy coś takiego.
Wersja do druku
Coś do picia i kanapki nie koniecznie z jajkiem na twardo:-D
A tak na poważnie to w sobotę koło 16 okoliczne sklepy zamykają podwoje i warto mieć ze sobą jakąś wodę colę czy coś takiego.
To tak na zachętę, by pozostali powoli zaczęli pokazywać zdjęcia:
(tak, to zdjęcie nie jest idealne i tak, to zdjęcie nie pokazuje w pełni tematu warsztatów bo jest sylwetkowo a nie portretowo-makijażowe :twisted: )
Vitez- Daj ludziom odrobinkę odetchnąć! Każdy lubi w niedzielę dłużej poleżeć.:-D
Ale wracając do powagi Dziękuje Wszystkim Uczestnikom wczorajszego spotkania za przybycie i myślę, że niebawem pojawią się pierwsze zdjęcia.
Czekamy, czekamy - Vitez przepaliłeś bark Modelce ;)
To specjalnie, dzięki temu ma szczuplejsze ramię. Nie ma chyba kobiet, no może z wyjątkiem paru siłaczek, które by nie chciały mieć szczupłych ramion.
:-D
Najpierw przeczytaj komentarz pod zdjęciem a potem (nie) komentuj :twisted: .
To zdjęcie ma kilka więcej błędów, których jestem świadom (np brak proporcji 2:3 bo ciachałem, nierówno naświetlone itd itp - spytaj miclesa) ale i tak jest ładne. Purystów i onanistów nie słucham :) .
Namiary na modelki i wizażystkę rozesłałem. Ponieważ małe przemieszanie było z listą uczestników (ktoś tam nie dotarł, ktoś tam bez listy był) to tych, którzy niepotrzebnie dostali przepraszam a tych, którzy nie dostali a chcą - zapraszam.
Vitez - robisz postepy;) Pierwsze zdjecie, gdzie zapomniales nalozyc gruba warstwe bluru;) Oby tak dalej to w koncu cos z tego bedzie.
To ja też się odważę
http://marysia.brynski.pl/d/708-1/IMG_5516.JPG