Z tego co wiem to ten weekend mam wolny więc ja chętnie na dni Natowskie do ostrawy bym się wybrał. :) Oczywiście mam nadzieje ,że pojedzie nas więcej na kolejny plener.
Wersja do druku
Eh w końcu znalazłem chwilę dla Was. Szalony i pracowity koniec wakacji. Zbychu, ja byłem rok temu, jeżeli trasa jest podobna i chciałbyś przejść wzdłuż wyznaczonych odcinków miejscami będzie to trudne z powodu ukształtowania terenu. Z drugiej strony oglądanie całych zawodów z jednego miejsca jest śmiertelnie nudne, szczególnie dla fotografa ;-) Polecam park serwisowy, ja miałem to szczęście, że znajomi prowadzą stanowisko jednego z zawodników, więc dostałem kilka przydatnych informacji nt. trasy. Ogólnie następnym razem spróbowałbym rozeznać teren dzień przed, mapy na pewno są na stronie organizatora. Ja rozważam wyjazd w następną sobotę na Vervę http://www.verva.pl/pl/strona/vsr do Warszawki.
Wybiera się ktoś na tą imprezkę?
Ja będę na 100%, chyba, że pogoda nie wypali.
Zawsze kilka ciekawych samochodów się znajdzie, nie wspomnę o hostessach :P
4Max Summer Cars Part - Lotnisko Muchowiecrze - 4Max Summer Cars Part - Lotnisko Muchowiecrze
Co ? gdzie ? kiedy ? bo mam sprzeczne informacje. Ten Summer Cars jest 8 czy 15 września ?
poza tym w ten weekend w katowicach będzie sporo okazji do wciśnięcia spustu migawki:
DNI KATOWIC 2012 [PROGRAM]: znamy kolejne gwiazdy urodzin miasta! - Wieści - MM Moje Miasto
slocum jest to na 100% 15 września, a mi te klimaty odpowiadają, więc wybieram lotnisko :)
Hmm nie można być wszędzie , tak to już jest w tym małym świecie. Co do 4 Max Summers Cars to tego dnia czyli 15.09 jestem na weselu, aczkolwiek może ktoś się wybierze z grupy i pojedzie na owy spot, Ale za to dzień później w Wodzisławiu Śląskim jest impreza o charakterze również Moto ,a dokładnie o nazwie MOTOSHOW.
Także nic tylko Zapraszam do Wodzisławia Śląskiego 16.09.2012
Tarnowskie Góry: Gwarki 2012 już oficjalnie otwarte [ZDJĘCIA] - Naszemiasto.pl
Ktoś się wybiera ? ktoś gustuje w takich klimatach ? Ja nie wykluczone że wybiorę się z synem na pokazy rycerskie...
To fakt, można ocipieć od nadmiaru imprez...:roll::-o
Dlatego dla uspokojenia i wyciszenia- wybrałem wycieczkę na rowerze...:lol:
Ninevet...czy wiadomo Ci o jakichś ciekawych zawodach końskich w okolicy?
Lista na Dni NATO w Ostrawie:
1. Fata
2. Zbyszko
3. ....
Azael- żyjesz???!
I co z tym wspominanym grillem?
Robimy czy nie? W knajpie czy sami?
Ja lubię różne rzeczy, ale ze względów czasowo-zawodowych nie wypuszczam się dalej, chyba że na coś albo całkiem nowego albo wyjątkowego dla mnie.
Jest wszakże coś, na co mam wielką ochotę.
Jesienny mini plener w Kotlinie Kłodzkiej, którą świetnie znam i uwielbiam a dawno nie byłem.
Miałem tam robić plener jesienią, ale za mało było czasu i grupy znajomych już zaplanowały swoje plenery. Tak więc z przyjemnością wybrałbym się w Waszym towarzystwie na cały weekend tej jesieni (sam koniec września lub pierwsza połowa października) w rejon pięknych i ciekawych miejsc z klimatami i kolorami jesieni. Może tam nam ten grill wyjdzie?
Mogę załatwić noclegi i co trzeba.
Co Wy na to?
Pozdrawiam.