12.03.2009r. godz. 18.00, parking pod DOKP.
1. Modzel
2. piotrthx
3. GTharnas
Wersja do druku
1. Modzel
2. piotrthx
3. GTharnas
No dobra, zostałem zignorowany... :). To chociaż napiszcie jakie macie plany - spróbuję sobie w piątek wieczorem powtórzyć Waszą trasę. A może jest ktoś, kto reflektowałby na piątkowy wieczór z aparatem? Chyba bezpieczniej w liczbie mnogiej po zmroku.
Pozdrawiam!
jak zwykle...
w planie na pewno:
- onanizm sprzętowy, czyli macanie, zamiany, itp.
- dużo gadania, bo przecież umawiamy się na ten plener już kilka miesięcy
- łażenie bez celu
- jak starczy czasu, to coś się pstryknie
:D
ja się jutro określę, bo nie wiem kiedy wyjdę z pracy
Panowie, jeśli nie będzie padać i nie macie nic przeciwko, również się pojawię
1. Modzel
2. piotrthx
3. GTharnas
4. adikPL
adikPL, czy Twój post sugeruje, że plener dostępny tylko dla wąskiego grona...? Jakieś Towarzystwo Wzajemnej Adoracji? Mnie na pytanie o piątek nie odpisano, a Ty zignorowałeś w swoim poście Toffica... . Czy na Canon-Board można umawiać się na plenery spontanicznie, czy tylko w jakichś podgrupach?
pozdrawiam
Ok, anastygmat. No to o ile nie będzie lało, to ja chętnie. A mogłoby być na 19:00? Do jakiejś 17 będę w pracy, a potem się ogarnąc i dojechać do Katowic... . I co tam ciekawego można w wizjerze pooglądać? Bo co do pomysłów na centrum Katowic to jeszcze ich nie mam... :) Stąd bylo moje wcześniejsze pytanie o plany.
no nie - jeszcze nas o TWA posadzaja :p
Voyager, plenery sa dla wszystkich, nawet jesli masz aparat z zoltym paskiem :mrgreen: .. to ze czasem ktos nie odpisze nie znaczy ze Ci zbywa :-) .. ja np. dopiero jutro bede wiedzial ostatecznie czy/o ktorej sie zjawie wiec tym bardziej nie zabieram juz glosu co do terminu :-) .. wiekszosc juz chyba nastawila sie na czwartek i stad ta cisza :-)
Toffic zaliczyl juz z nami bardzo "grzaski" plener i doskonale wie ze lista lista a i tak kazdy jest mila widziany :-) .. nawet jak sie spozni i szuka nas na srodku jeziora - prawda Toffic :mrgreen:
Ok. No to są dwa konkurencyjne terminy. I nie posądzajcie mnie o chęć rozwalenia czwartkowych planów - uważam je za ciekawe, ale czwartek za niemożliwy :(. Stąd pomysł z piątkiem. Na razie ten drugi termin odpowiada dwóm osobom... . Lista jest otwarta! :) No i w czwartek późnym wieczorem/w piatek rano będę z nadzieją czekał na sugestie/pomysły... Grupy Czwartkowej :).