z Foto Iv. - normalnie, czyli tak jak trzeba.
Wersja do druku
z Foto Iv. - normalnie, czyli tak jak trzeba.
Który to już raz z przyjemnością robię z Towersem interesy ? Było tego :) . Dzięki za szybkie dostarczenie. Szkła świetne.
Pozdrawiam wszystkich pracowników firmy.
Polecam! :)
Też polecam :). Zamówiłem parę rzeczy, wynikł problem natury technicznej z jedną z nich, zadzwoniłem czy nie będzie problemu ze zwrotem, nie było mimo że chyba 2 tygodnie zwlekałem ze swojej winy z odesłaniem. Serdecznie pozdrowienia :).
... i ja rowniez polecam !
Kilkanascie dni temu odebralem przesylke, wczesniej wspolnie dokonalismy malych korekt co sprzetu, oczywiscie in plus.
W planie mam nastepne zakupy.
Również polecam ..
Kolejne zakupy u Towersa i Ivy ! Tym razem 7d + 2x16gb cf + 3xlp-e6 delta ! Realizacja i wysyłka błyskawiczna !
W sumie już kiedyś pisałem w tym temacie i moja opinia w odróżnieniu od innych była raczej niepochlebna, ale wówczas ponoć właściciel był w szpitalu, więc być może niewłaściwy czas i miejsce się zdarzył, więc nie miałem zamiaru pochopnie oceniać.
Podejście drugie zakończyło się podobnie, zero odpowiedzi na maila, mimo że już mija chyba ponad 7 dni od wysłania przeze mnie wiadomości. W międzyczasie sprzęt znalazłem gdzie indziej, na pytanie o dostępność odpowiedź uzyskałem nawet tego samego dnia. Teoretycznie mogę dzwonić, ale w godzinach pracy jestem w Czechach, a formularz kontaktowy wisi u Towersa, więc nie wahałem się go użyć skoro sam sprzedający taką możliwość udostępnia.
Za rok w planach mam kolejne, ostatnie szkło do kompletu, być może do trzech razy sztuka ;) Mimo to na tę chwilę osobiście nie polecam tego sklepu.
Za brak informacji oczywiscie Przepraszam, to ze urlopuje niczego nie usprawiedliwia.W firmie sa inne osoby które powinny dopilnować pewnych spraw w czasie mojej nieobecnosci.
Pod telefonem jestem w godzinach 9:30 do 19:30 od poniedziałku do piątku myśle ze sa to na tyle elastyczne godziny że kazdy kto pracuje w normalnym przedziale godzin jest w stanie do mnie zadzwonic. W okresie "slubnym" w soboty również może być cięzko z telefonem, w niedziele bez wyjątków jestem niedostępny.