Zgadzam się z Tobą, jest ładnie oświetlona i skontrastowana, ale dla mnie drugi plan jest mało jednolity i zaniża jakość i tak niezłego zdjęcia :)
Wersja do druku
Cytat:
życzę powodzenia z własnym slajdem - z przyjemnością zobaczę efekty ...:)
A więc zapraszam:), gdyż coś tam mi powstało i trwa z 9 minutek, a zajmuje 16mb dla potrzeb internetu. Polecam ściągnąć gdyż u mnie wczytuje, wczytuje i nic:) powiedźcie jak u was:) Na operze prawie nic nie idzie prócz wyświetlonego tekstu i połowy paska operacyjnego:/
http://canon-board.info/showthread.p...149#post483149
Mile widziane opinie:)
Pozdrawiam
Dzięki za frekwencję :) wiedziałem że na was można liczyć ;)
kolejne z "piątki" (BuRton sorry z nieporozumienie ;) )
Misja.
plus kilka z drugiej własnoręcznie wywołanej rolki filmu - tym razem polecany Neopan 100 Acros:
Acros 1.
Acros 2.
Acros 3.
Acros 4.
na koniec "dialog ojca z córką" ;) ustrzelony przez moją zonę Edytę :)
Acros 5.
z góry dzięki za wszelkie komentarze :)
pozdrawiam
Hehehe, dialog jest "boski" :)
Bardzo miękkie zdjęcia :) Ale kotek chyba się znudził rolą ;)
Generalnie bardzo fajne :)
Może ja nie jestem trendy czy coś nie nadążam, ale w bardzo wielu zdjęciach tak w tym wątku jak i w innych nie widzę kolorów.:confused:
Rozumiem, można czasem sobie pozwolić na eksperyment, aby pogłębić ponurość zdarzenia, lub coś zaakcentować.
Toż jaka to była radość jak można było fotografować w kolorze, tak jak widzą nasze oczy.
Ucieczka przed czym:?:
Przeglądając witryny wielu nawet doświadczonych fotografów - spora część, czarno białe z odcieniami szarości, czy coś ze mną nie tak, jeśli nie zrobiłem ani jednego zdjęcia czarno - białego:?:
ciężko jest zrobić kolorowe zdjęcia jak się ma włożony czarno biały negatyw do aparatu;) ale tak zupełnie na serio, kolor często rozprasza odwraca uwagę od rzeczy istotnych takich jak tekstura, faktura itd. w czarno-białej fotografii kładzie się nacisk na przekaz ... fakt faktem jest często nadużywana przez fotografów, ale magia BW rekompensuje to i brak koloru;) , swoja droga to trudno o dobry naturalny kolor, więc czasami warto sięgnąć po BW który notabene też nie jest łatwym tematem ... reasumując jedne fotki wyglądają lepiej obdarte z kolorów inne nie ... reszta o kwestia gustu
pozdrawiam
Witaj Adam.
Misja fajna. Ma w sobie to cos, cora fajnie ustrzelona, rzecz jasna technicznie moge tylko pozazdroscic.
Acros 1 i Acros 2 bardzo fajne. Dwojeczka podoba mi sie swiatlo bardzo, no mistrz.
Dialog nie bardzo widze, ani poza, ani nie ma tam tego czegos czego ja szukam w fotografii...
Kicius bez komentarza.
Pozdrawiam serdecznie.
Aleph
Dialog super, wywoluje usmiech na twarzy:)