a kiedys byla moze o jakiejs stronie gdzie sa numry kradzionego sprzetu , tylko jak od niego wziac nr body i obiektywow
Wersja do druku
a kiedys byla moze o jakiejs stronie gdzie sa numry kradzionego sprzetu , tylko jak od niego wziac nr body i obiektywow
W!
'Numery seryjne aparatów to: 108563 i Mark II 321160. Co do szkieł nie wiem gdzie sa te numery.'
Zdrowko
I jest reinkarnacja!
Cytat:
Zamieszczone przez Błajo
zestaw ekstra. jaka dla mnie rąbnięte razem z samochodem gdzieś z zachodu :)
>>Cytat:
Witam,
Piszę do Pana w sprawie aukcji dwóch body 1Ds + 1Ds mkII + obiektywy.
Zauważyłem na jednym ze zdjęć szybkozłączkę od statywu.
Czy nie powinno go (statywu) być w zestawie ? Może się zawieruszył.
Z góry dziękuję za odpowiedź i Pozdrawiam,
Darek
Buuu, czyli nie dostanę statywu :cry:Cytat:
Witam
Wszystko jest opisane i na fotkach w aukcji, czyli złącze jest statywu nie ma. Pozdrawiam
W!
'Numery szkieł :
70-200mm 220939
24-70mm 52876
Numery body chyba podawalem, ale w razie czego proszę: EOS 1DS 108563 i Mark II 321160'
Zdrowko
p.s. Sprawdzam caly dzien i wychodzi ze nigdzie nie jest zarejestrowane jako kradziony sprzet. Sprawdzilem nawet na liscie fotoreporterskiej.
Pisałem juz, ze na zachodzie nit nie zgłasza takich kradziezy, chyba tylko do ubezpieczalni..
W!
Cichy, zglaszaja - nawet firmy ubezpieczeniowe umieszczaja na listach dyskusyjnych numery sprzetu skradzionego.
Zdrowko
Na starych zdjęciach z pierwszej aukcji, którą allegro już zdjęło jest płytka do statywu. Na nowych już nie ma - może sprzedał poza aukcją? ;-)
No i cena poszła o 5 tys. w górę - pewnie klienci walą drzwiami i oknami i zabijają się o sprzęt.
Swoją drogą, ciekawy jestem czy trafi się jakiś amator, który kupi ten sprzęt - przecież on jest tak gorący, że parzy nawet przez internet...
W!
Powiem Wam ze poza A. zgodzil sie podobno na 35 kola... Aukcja juz zlikwidowana przez adminow A.
Zdrowko