Może, ale jak udowodni skoro bank wykaże że przelewy szły ze Stanów a podatnik cały rok siedział w Polsce ;-)
Pozdrawiam
Wersja do druku
Tak robię tzn WB daje na custom, ale biel wolę poprawiać w PS niż przy wywoływaniu RAWa, jakoś tak mi łatwiej :)
A co do ftp to nie wiem, dalej mi nie działa ;/
W ogóle mam szczęście do ftp, bo ten z BigStockPhoto niby działa ale jak przerzucam fotkę to piszę że nie mam dostępu... ehh
też dałam emotka, gapo;)Cytat:
dałem tyle emotek i wziełaś tego posta na poważnie?
może zawsze czekać dłużej i latać po bankach z czekami :P chyba nie rejestrują wypłat poniżej 1000euro czy jakoś tak :)
moglaś dać ;) tyle ile ja... a ja sądziłem że był on odnośnieCytat:
też dałam emotka, gapo
dość offtopa ;)Cytat:
ja tylko tak sobie zapytałam, żeby się choć cudzymi sukcesami nacieszyć
a słuchajcie, a jak zapisuję info. o pliku w photoshopie, to nie wpisywać nawet mojego nicka w linijce:
Autor obrazka
???
sądziłam, że warto dodać ten nick którym zamierzam się posługiwać na stocku, ale może lepiej nie?
załamka:(
nie mogę wysłać tych 5 zdjęć nawet żeby mnie przyjęli na stocxpert, wyskakuje mi błąd krytyczny OE w 002815451 i doopa, albo cos nie tak z ich serwerem albo mój komputer za słaby ...?
a przez serwer ftp też nie da się, bo pisze, że login nieprawidłowy, pewnie dlatego, że jestem jeszcze "nierozpatrzona", a jak mnie mają rozpatrzyć, jak wysłałam aplikację sprzedającego bez zdjęć:D
napisałam do nich maila, zobaczymy
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
ehehe, nie ma to jak 'pomysłowa upierdliwość', wysłałam im każdą fotke osobno na maila:D :D :D
na pewno zapchałam skrzynkę;P
to było tak, że jak wysyłałam tę aplikację sprzedającego z wypełnionymi okienkami i załączonymi pięcioma zdjęciami, to po chwili pojawiał się niebieski ekran z napisem o błędzie krytycznym i się internet wyłączał (Mozilla), tak było kilka razy, więc się poddałam i wysłałam same wypełnione dane bez zdjęć, a zdjęcia sądziłam że doślę jakoś inaczej, dosłałam mailami, hehehe, no śmieję się z siebie pół dnia:D
łącze mam stałe, 512/256, max. transfer przychodzący do 512 kbit/s, cokolwiek to znaczy:DDD
a może przeszkodził program zaporowy? mam Kerio Personal Firewall?
czy to ten przekroczony czas czy coś?Cytat:
timeout.
pozdros:)
nieeeee, no nie wytrzymam!
oni chyba oszaleli na tym bigstocku, bo wołają Release Manager na makro ważki
możliwe to?????