u mnie branża ślubna ma się dobrze i rośnie ...
2014 już jest lepszy od obecnego (więcej zleceń a ceny podniosłem)
Wersja do druku
u mnie branża ślubna ma się dobrze i rośnie ...
2014 już jest lepszy od obecnego (więcej zleceń a ceny podniosłem)
Branża ślubna nie zdechnie, nie ma obawy. Zawsze znajdą się nowe pomysły i pola do zagospodarowania, gdy stare się zużyją. Można, na przykład, zrobić reportaż z nocy poślubnej, foto i wideo.
4 rok z rzędu spada liczba zawieranych małżeństw, w tym roku 10% mniej niż w poprzednim, najgorzej od 1945 r.
Przegląd prasy: Liczba zawartych małżeństw najniższa od 1945 r. - TVN24
Raczej już nie przybędzie. W wiek ślubny będzie powoli wkraczał coraz większy niż...
Trudno żeby klient oczekiwał, że na profesjonalnych zdjęciach wypadnie źle. ;) Ja na swoje ślubne zdjęcia czekałam 5 miesięcy, ale są warte każdego dnia oczekiwania i każdej wydanej złotówki. Obejrzane już wielokrotnie i jeszcze nie raz do nich wrócimy. Wydaje mi się, że jednak ludzie nie płacą po kilka tysięcy za ślubne zdjęcia, tylko po to żeby mieć co na fb wrzucić.
Opłata audiowizualna nie będzie pobierana za faktyczne korzystanie z programów nadawców publicznych, ale za możliwość odbioru programów. Będzie obowiązkowa i powszechna. Państwo zagwarantuje każdemu obywatelowi usługę, a to czy z niej skorzysta, zależy od niego - mówi Bogdan Zdrojewski. Ciekaw jestem dlaczego my tak nie możemy, to byłby dopiero złoty biznes... Opłata foto-video-weselna nie będzie pobierana za faktyczne korzystanie z usług fotografów i kamerzystów, ale za możliwość realizacji darmowej usługi. Będzie obowiązkowa i powszechna. Branża zagwarantuje każdej parze usługę, a to czy z niej skorzysta, zależy tylko od niej (czy to nie brzmi pięknie)....
Tak a później dostaniesz 300 zł ryczałtu - i to już nie będzie takie piękne :D