Większość użytkowników chce robić piękne zdjęcia. Gdzie tu irracjonalność?
Wersja do druku
Większość użytkowników chce robić piękne zdjęcia. Gdzie tu irracjonalność?
...a to przepraszam... :) Często bywa tak, że człowiek oczekuje niewiadomoco i spotyka go rozczarowanie. Ja liczę nieskromnie, że za 2-3 lata pod strzechy trafi zjadliwe ISO 25 000. Ale żeby to nastąpiło to zjadliwe ISO powinno się pojawić już w wątkowym modelu.
Nie mam żadnych pretensji do forum czy osób tu przebywających, nie mam też jakiś wygórowanych oczekiwań, liczyłem jedynie że ktoś z dzisiejszej podzieli się odczuciami jak mu się robiło zdjęcie danym modelem :smile:
Pokazała by się już ta 6stka w sklepie i jakieś jej testy...
Może 6D to tylko prototyp wystawowy? :) Może canon po cichu liczy na to, że zapomnimy o tym aparacie? :) Im dalej od Photokiny, tym o nim ciszej...
Oby nie :D ,kilka największych zalet kusi mnie do niego ale póki co nie wiadomo jak to wszystko kolorowo w praktyce będzie.
5dmk2 nowy już spokojnie można nabyć za 7099zł , używane do 6tyś, choć jak widzę używki za 5,5tyś nawet z małymi ryskami, brakiem gwarancji i przebiegiem około 50tyś to jednak wole te nowe 7099 :) ciekaw jestem czy warto czekać na 6d i póki co powstrzymać się na kuszące ceny 5dmk2 :) Jak myślicie warto powstrzymać się od zakupienia 5dmk2 i poczekać, zobaczyć jak będzie z 6d ?:)
https://www.canon.com.au/cashback - -$300 gdzieniegdzie na starcie?
EOS 6D on a Rainy day - a set on Flickr - znalezione na CR.
W tym cashback-u jak dobrze zrozumiałem pisze że dostępny od 30 listopada.
Poza tym, Australia cashback na nowości, Polska konkurs na "nie nowości"