Ja pojechałam sama z Gdańska do Katowic i nie było za daleko :P
Wersja do druku
No tak marta była koncertowo wyjechana...:) Aczkolwiek ja się dostosuje i tak i raczej na dzień dzisiejszy ja jadę z naszej grupy..? moze ktoś jeszcze dołączy ,bo jest na to czas..:)
Nadal obserwuję wątek ale ten weekend mam już zaplanowany- wesele(nie moje:) )
a kurcze nie ma czegoś w tygodniu? nie wszyscy mają wolne weekendy ;)
A żeby nie zaśmiecać to napiszę w tym wątku- ma ktoś pożyczyć Tokinę 11-16 na parę dni we wrześniu(dogadamy się na PW)- potrzebuję szerokiego kąta pod crop-a?
poza tym to dziękuję tu oficjalnie na forum MacB za pożyczenie "ciamcianga"
Ktoś się wybiera w ten weekend do Bielska na piknik lotniczy? Ja wybieram się z całą rodzinką w niedzielę, myślę, że będę tam gdzieś koło południa.
A czy któryś z szanownych kolegów jest w stanie użyczyć mi coś dłuższego, pytanie kieruję raczej do tych z Was, którzy nie wybierają się do Bielska :)
No to jeszcze chce dodać ,że prócz tylu imprez z początkiem września jest rownież impreza organizowana w Jastrzębiu pod nazwą Rajd Wisły
Trzeba takze przypomnieć ,że jest to Poniedziałek.Cytat:
Start Rajdu planowany jest 17 września na godzinę 8:30. Wtedy nastąpi wyjazd uczestników z parku serwisowego zlokalizowanego na terenie jastrzębskiego PKM. Pierwsza załoga na mecie stadionu miejskiego spodziewana jest o godzinie 16:47.
Przygotowano 3 odcinki specjalne, które każdy uczestnik rajdu będzie musiał pokonać 3 razy. Długość trasy to 76 kilometrów, a w całym rajdzie 193 km.
Przed pojawianiem się zawodników, na płycie stadionu odbędą się pokazy ratownictwa drogowego i pojazdów zabytkowych. Natomiast po zakończeniu wyścigu, na scenie przy ulicy Harcerskiej wystąpi zespół rockowy Miles Away, a po nim zagra koncert gwiazda wieczoru - Whisky River.
Jak tam zdjęcia z pikniku? Ktoś z Was był?
Ja się pojawiłem w niedzielę, dość późno, w momencie kiedy nad Bielskiem przelatywały efy dojeżdżałem do lotniska. Niestety nie udało mi się zrobić żadnych wartych pokazania fotek. Zaledwie kilka rodzinnych :) A jak reszta?
Dobrześ wyczuł pismo nosem...
Trochę wkurzające dla mnie było to, że z powodów wakacyjnych musiałem zrezygnować aż z 2 ważnych dla mnie i ulubionych imprez.
No ale trudno...
Pozostała ostatnia okazja na motocross ale ciekawa rzecz, że w ostatni weekend w sobotę na lotnisku w Gotartowicach też był...piknik lotniczy! Bardziej szybowcowy no ale cóż...
Jak tam chętni na Dni NATO w Ostrawie?
Ten rajd Wisły mnie ciekawi. Nie byłem jeszcze na rajdzie.
A głodnym focenia sportowego jak nie wiem co!!!