czyli wracamy do punktu wyjścia. przemęczyc sie miesiąc/dwa na laptopie i kupić porządna jednostke stacjonarną.
Wersja do druku
Może mi ktoś pomóc zacząłem bawić sie profilami o ole 1displaypro nadaje sie do monitora eizo o tyle do mojego podręcznego lapa ani trochę. Tzn laptok jest do niczego. Po załadowaniu profilu mam cały żółty ekran. Jak powrócić do ustawień fabrycznych HP DV5?
Zaaplikował Pan za silną korekcję. Skutki uboczne przeważają nad ewentualnymi korzyściami.
Proponuję usunąć profil stąd:
Ten laptop nie ma żadnej regulacji albo przynajmniej ja nie znalazłem i dlatego kalibracja wyszła tak jak wyszła. Dzięki usunąłem profil po restarcie sprawdzę czy powróciła niebieska biel ekranu ;-)
czy ktos moze mi powiedziec czy monitor eizo ce240w jest dobrym monitorem mam okazje kupic tak owy w cenie 1200zł co wy na to ??????????????????
Ja zdecydowalem sie na Eizo S2231w i jestem bardzo zadowolony. Do domowych zastosowan sprawdza sie wysmienicie.
A co sadzicie o monitorze appla cinema display 27cali ?? oczywiscie do uzytku foto
znalazlem gdzies w necie przejsciowke do podlaczenia pod zwyklego PCeta czy opcja jest warta uwagi ?? czy lepiej kupic jakies eizo ??
Mam SX2262W i miałem robioną kalibrację. Dostałem plik .icc no i gitara. Czy jak zmieniam komputer to muszę wykonać ponowną kalibrację ze względu na inną kartę graficzną? Czy mogę użyć poprzedniego profilu?