-
niestety, te fotografie reklamują jego kursy foto, więc chyba to są te najlepsze.
ale w tym przypadku zakladam ze drzewo wychodzace z szyi młodego ma podkreslac trwałość związku i jest bardzo przemyślane.
zgrozo.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
a nie, to nie drzewo.
no to juz interpretacji nie potrafie dorobić.
-
Faktycznie są niezadowoleni i to bardzo. Przecież widać jak bardzo. Ja już napisałem, że zdjęcia robię dla siebie. Parę postów wcześniej.
-
zdjęcia to moze bedziesz kiedys robił:)
-
sergiusz ponawiam zapytanie: czy mógłbym obejrzeć twoje fotografie ślubne plenerowe robione na poważnie?
prosilbym o ustosunkowanie sie do mojego pytania :)
-
A co w tym zdjęciu jest niepoważnie?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Sergiusz
No ale zdjęć nie ma :-)
-
w ostatnim zdjeciu wszystko jest na powaznie.
rozumiem, ze powyzsza fotka wybrales jaka jedna ze swoich najlepszych w kategorii plener slubny? :)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
sergiusz jakbys mogl to nie kasuj tego ostatniego zdjecia z serwera ok?
-
Ja z tego wątku nie usunąłem żadnego zdjęcia. Z KKM też nie, samo się tak zrobiło jakoś. Zdjęcia to tylko zdjęcia i do najlepszego to jeszcze mi daleko czego nie ukrywam i co chyba widać? Najlepsze -najgorsze chyba nie w tych kategoriach powinno oceniać się zdjęcia?
-
no dobrze, faktycznie najlepsze-najgorsze to skrajne okreslenia :)
wiec moze inaczej, rozumiem ze ostatnie zdjecie wybrales jako jedno z tych bardziej udanych ktore wykonales?
(lub jak kto woli bardziej korzystnych z twojego portfolio)
-
Nie mam portfolio. Wziąłem jedno z wczoraj zrobionych zdjęć. Jako jedno z bardziej udanych to bym wybrał chyba landszafcik, którego nikt nie dostrzegł.