Raczej szuka szkła o podobnych parametrach, które nie dość że wychodzi taniej, to będzie lepsze.
Wersja do druku
Polecam, kupiłem u niego parę rzeczy, zawsze fachowa porada i nie naciąga klienta.
Również polecam :)
Przede wszystkim wdzięczny za możliwość przetestowania kilku tych samych szkieł przed zakupem. W większości mamy do wyboru jedno body, jedno 24-105 czy 24-70, a ja miałem możliwość wyboru między trzema egzemplarzami.
Przy czym warto wspomnieć, że u Towersa każdy jeden dostarczony na próbę egzemplarz jest sprawny :-) W moim przypadku zawsze zostawał u mnie pierwszy sprawdzony aparat lub obiektyw. Nadmiarowe miał na wszelki wypadek, ale nigdy nie było konieczności wypróbowania.
Polecam, polecam :-)
Sprzęt odbierałem osobiście w Krotoszynie - mega przyjemna atmosfera w sklepie, a mailowo podobnie, błyskawiczne odpowiedzi na każde pytanie. Wcześniej nie kupowałem, więc znałem tylko z opinii, ale faktycznie wszystkie szkła prezentowały podobną jakość, choć to które wybrałem, miało minimalnie, ale zauważalnie mniejsze mydełko na 105mm i f/4
No ja zaliczyłem kolejne udane zakupy. Kontakt jak zawsze szybki i konkretne ustalenia, o wzorowej przesyłce nie wspomnę. Jakbym miał bliżej to bym chętnie odwiedzi sklep, ale gwarancja zadowolenia klienta i dobry kontrakt pozwalają spokojnie kupować wysyłkowo.
Kupiłem drobnostkę - filtr polaryzacyjny.
Dobry kontakt osobisty, dodatkowo przychodzą automatyczne powiadomienia o stanie realizacj zamówienia. Dostawa praktycznie w 1 dzień roboczy. Cena korzystna. Polecam.
I znowu szybko, miło i sprzęt najwyższej jakości. Dwa szkiełka i lampka. Polecam po raz kolejny!
Zaskakujące, że można wpaść po duperele za 130 PLN i przegadać 2,5 godziny ;)