Dzień dobry wszystkim :D
Wersja do druku
Dzień dobry wszystkim :D
Wita Was serdecznie Ola-Bonsai wraz z A610. Na razie uważnie czytam Wasze mądre posty. :)
czesc:) jestem kolejna nowa osoba,ktora zlapala bakcyla foto;) witam,milo mi bedzie was poznac:)
apropo + canon s3 is
Witam wszystkich
Cześć Wszystkim, którzy powyżej się przywitali :) :) :)
Pozdrawiam,
JanuL
Czesc.
Wlasnie odkrylem Wasze forum,od tygodnia jestem na razie szczesliwym uzytkownikiem 5D, moja pierwsza cyfra.
Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczow.
Tomek
Nowicjusz wita wszystkich wyjadaczy ;-)
to ja tez sie przywitam :) Dzień dobry Wszystkim :)
Witam,
na razie głównie czytam;
fascynacja cyfrą sprawia, że mój Canon AE-1 pokryje się wkrótce kurzem, ale na pewno wprowadzi jeszcze trzecie pokolenie naszej rodziny (w postaci mojego w tym momencie 2letnego synka) w świat fotografii, nie wiem jeszcze do końca tylko co będzie między "Canon", a "...D", co będzie podpięte z przodu, itd.
Dlatego głównie czytam.
Pozdrawiam
Skoro juz się zarejestrowałem, to głupio się nie przedstawić..
Od niedawna jestem posiadaczem canona 350d + kit (niestety), ale fotografią interesuje się już od dłuższego czasu, przeżyłem kilka parszywych kompaktów i analogów.
Czytam WAS nałogowo od tygodnia, tzn. wszystkie porady i wskazówki dotyczące dSLR (zrobiłem sosbie osłonę przeciwsłoneczną i wężyk z czego jestem dumny). Ogólnie dobre porady, można sie wiele dowiedzieć. Ja pewnie z czasem także zaczne się udzielać, jak potestuje sprzęt i zaczne robić konkretne fotki to kilka wrzucę pod krytyczne oko fachowców.
Poza tym, mówcie mi zyzio :)
Pozdrawiam.
Czytam Was od blisko miesiąca i jestem pod dużym wrażeniem ilości informacji jaką można tu uzyskać. Swoją pierwszą lustrzankę (350D) mam od pół roku. Zdążyłem dokupić już pierwszy obiektyw i filtr UV. Z tego co zdążyłem się zorientować jest to bardzo egzotyczne szkło bo nie widziałem aby ktoś z tutejszych forumowiczów je posiadał. Ten rzadki okaz to EF 70-300mm/f4.5-5.6 DO IS USM. Liczę się z bezwzględną krytyką mojego wyboru zwłaszcza ze strony tych, dla których stosunek jakości do ceny jest najważniejszy. Aby ułatwić frontalny atak wszystkim chętnym pozwolę sobie niebawem utworzyć w stosownej kategorii wątek pod wszystko mówiącym tytułem.
A teraz, aby formalności stało się zadość, wypowiem sakramentalne Witam!
P.S.
Mam nadzieję, że będziecie w moich wypowiedziach mogli czasami dostrzec ironię mimo, że nie posiłkuję się w tekście graficznymi pomocami - emotionikonkami.
pepeplaza
(mój login brzmi trochę bezosobowo, ale chyba nie da się już tego po zakończeniu rejestracji zmienić...)
Hazan moze, tylko musisz ladnie poprosic i dobrze uzasadnic.Cytat:
Zamieszczone przez pepeplaza
Durne sa takie tematy ale skoro juz tyle tu jestem to sie przywitam:
Dzien dobry mam na imie Bartek, mam 22 lata, mieszkam w Krakowie i lubie robic zdjecia. Mam 350D + Kit + 28-75 f2.8 i mnostwo innych gratow nie zwiazych z foto,ale rownie fajnych jak te wypisane:grin:
Ladnie??:mrgreen:
przywitac sie wszak wypada ale obowiazkowo MUSISZ sie wpisac do grona posiadaczy 350s - http://canon-board.info/showthread.php?t=3830 - to jest IMO najdurniejszy watek ale ludziom jak grochem o sciane - kazdy z uporem maniaka musi napisac tych pare slow pt "czesc, ja tez mam 350d" :lol:
przez ten watem zaczalem sie nawet zastanawiac nad przesiadka na 30-tke :lol: ;)
Wybacz moje niedopatrzenie!! Juz sie poprawie.:mrgreen:
Witam wszystkich forumowiczow.
Mam na imie Adrian i jestem posiadaczem Canona 30D, przesiadka z Fuji S5000.
Teraz na pozyczonym kitowskim obiektywie ale w drodze Tamron 17-50.
Dopiero zaczynam przygode z lustrzankami, wiec bede wiecej korzystal z porad, niz sam ich udzielal. Dzieki
Witam.
Trafilem tu niedawno ale canona EOS 300 mam juz 5 lat. Do tego standardowe szklo Canona 28-80, Sigme APO Macro Super 70-300, filtry i zwykly statyw (to info dla sprzetowych onanistow :P) Moze kiedys uzbieram na cyfrowa lustrzanke a poki co szpanuje jak moge tym, ze bawie sie w ciemni :P
Witam wszystkich serdecznie,
mam nadzieję, że forum CB udzieli mi odpowiedzi na parę pytań, a może i ja czasem komuś pomogę:wink:
Pozdrawiam
Leszek
Witam! Jako, że jestem świeżo po zmianie systemu i pojawiło się u mnie trochę sprzętu Canona wypadałoby się przywitać - co niniejszym czynię. Mam nadzieję, że znajdę tutaj wiele ciekawych porad a i sam może w czymś pomogę.
Pozdrawiam!
Marcin
Cześć wszystkim! Mam na imię... Roger, lat 28, mieszkam w Poznaniu. W fotografowanie dopiero się wkręcam. Dotychczas miałem A510 ale przymierzam się do 350D lub 400D (to już za 2 miesiące :-) ). Pozdro dla wszystkich!
No to i ja wszystkich witam:mrgreen:
Dopiero zaczynam przygode z lustrzankami, wiec pewnie wiecej będę korzystal z porad, niz sam ich udzielal, niemniej jednak jeśli komuś będę mógł pomóc chętnie to zrobię.
Pozdrawiam wszystkich
hej.
ja tylko będę czytał.
Witam Szanowne Kolezenstwo!
Jako srednio-zaawansowany amator, jestem tutaj aby poglebic swoja wiedze w temacie fotofrafii.
Serdecznie wszystkich pozdrawiam!
Witam wszystkich!
Kiedyś canonier (analog T90) później olympus E-1, za chwil kilka powrót trochę z konieczności (ptaki, zwierzaki, czyli brak tele u olympusa:sad: ) do canona, mam nadzieję że już na stałe :lol: Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Hmmm z tym canonem jest jak z demokracja... Pamietacie to: demokracja ma swoje wady ale jeszcze nikt nie wymyslil doskonalszego ustroju? Czy jakos tak... :-))) To samo pewno mysla o swoim sprzecie czarno-zolci :-) I... maja racje :-) A teraz pewno sie dziwicie: jak to my mamy racje i oni maja racje, toz to niemozliwe. Mleczarz Tewje w "Skrzypku na dachu" tez tak mowil: "ty masz racje i ty masz racje i on ma racje, ale zaraz, zaraz wszyscy nie moga miec racji". No i on tez mial racje... :-))) Zatem witam wszystkich i usmiecham sie do was serdecznie :-)
Witam. Jestem uczniem drugiej klasy elitarnego Pierwszego Liceum w Olsztynie. Głupio może zacząłem z fotografią- pomyślałem, że skoro EOS 500N (Co o nim sądzicie?) leży odłogiem w torbie (kupiony kilka lat temu we francji) to wypadałoby spróbować fotografować. I tak zaczęła się moja przygoda z tym pięknym hobby.
Dalszy ciąg rozważań nad tym słówkiem wycięty tu: http://canon-board.info/showthread.php?t=14590
Witam wszystkich "malujacych swiatłem".To mój drugi dzień na Forum.Od kilku miesięcy z przyjemnością czytałem wypowiedzi i opinie teraz cichutko się dołączam.
Niech ostrość zawsze będzie z Wami.
acha
zapomniłem się przywitać
witam
fajnie
:)
Witam serdecznie.
Forum czytam od dawna - ale dopiero dzis postanowielm sie ujawnic :).
Moja zabwa w foto trwa od kilku/nastu lat z dluga przerwa. Bardziej swiadomie w foto bawie sie od 6 lat. Pozdrawiam wszystkich!
Witam,
mam kilka postów na swoim koncie. Bardziej jako "wypytujący" i pewnie długo tak zostanie :)
Co do moich umiejętności, to raczej ich nie dostrzegam :mrgreen: ale podobno mam talent ("śpiewać każdy może...ja się wcale nie chwalę, ja poprostu mam talent").
Wcześniej fotografia, to u mnie był w miarę poprawny Cyfrak, ale zdjęcia robione na "P", no czasem z priorytetem czasu...
Teraz się uczę podstaw i abecadła foto, stąd sprzęta jaki mam...
Wszystkich pozdrawiam!:D
Dobrywieczur wszystkim.
witam,
zadowolona posiadaczka Canona 400D od 14/09 :)
zamierzam dowiedziec sie tu wieeelu ciekawych rzeczy :)
matka
((((()))))
Witam
za jakies 15 min koncze robote i do zobaczenia FORUM do poniedzialku.
Witam wszystkich forumowiczów :)
Trafiłem całkiem przypadkowo na to forum wczoraj i jak zacząłem przeglądać tematy o północy, tak skończyłem o 5 rano :D Naprawdę świetna skarbnica wiedzy o Canonach. Sam jestem szczęśliwym posiadaczem EOSa 50.. biorę się zaraz za robienie do niego wężyka spustowego ;)
Witam wszystkich serdecznie
ciesze sie ze sa takie miejsca w necie
czołem wszystkim, fanom, fanatykom i fanatyczkom firmy canon. Właśnie zakupiłem 350d, jest moja pierwsza w życiu cyfra, wcześniej miałem 500n. Muszę się trochę w tym wszystkim podszkolić, ale mam takie pytanko: jakiś niezgorszy obiektywik typu 70-200, czy 300 w granicach 2000 zł. Słuchy niosą, że nie wszystkie zoomy dobrze chodzą z tym aparatem. Czekam na poradę fachowców i pozdrawiam.
Witamy :-)
Co do szkła to bez problemu: EF 70-200/4L.
Nówka 2500,- używany od 2000. Dobry, nawet bardzo :-)
Nastepnym razem pytaj tutaj:
http://canon-board.info/forumdisplay.php?f=27
dzieki Tomek, jeszcze się nie orientuję w tym forum, ale spoko, spoko, damy radę.
WITAM wszystkich na forum.
Ja do grona canonierow dolaczylam poltora roku temu (eee 350D :) - wpis w odpowiednim watku za chwile) a ze to jest moj pierwszy aparat to mam sie jeszcze czego uczyc i o co pytac. I wiem gdzie jest opcja "szukaj".
Pozdrowionka.
Witam was :) mam nadzieje sie sporo nauczyc (choc czesto czytam to co piszeta ludziska i juz sie trochu dowiedzialem)
pozdrawiam serdecznie :)
Witam Was bardzo serdecznie. Mam na imię Michał i pozdrawiam z Kielc :)
Ola!
Aparat mam od paru dni zaledwie i mam już serdecznie dość trybu AUTO:)
Dołączyłem z nadzieją, iż uzyskam sporo wskazówek jak radzić sobie bez AUTO :)
pozdrawiam wszystkich posiadaczy S3 :D
Od jakiegoś czasu jestem już zarejestrowany, ale jeszcze się nie przywitałem, co niniejszym czynie.
Jacek
Skoro tu tak wszyscy oficjalnie to i ja się witam.
A na forum czytam, czytam, potem pstrykam, a potem znowu czytam
I ciagle wiem za mało ;)
Pozdrawiam
To ja równiez się przywitam:-) Mam na imię Marta, z zawodu jestem grafikiem, ale o wiele bardziej pociąga mnie fotografia. Od jakiegoś czasu robię zdjęcia, ale z powodu mojego młodego wieku ciągle jest coś, co mnie tutaj na forum zaskakuje :razz:
Witaj Fotoaparatka ;)
Choć mam już kilka postów na koncie, to dopiero teraz tutaj dotarłem, zatem wszystkim użytkownikom forum mówię: DZIEŃ DOBRY :)
Fotografię traktuję czysto hobbystycznie, choć zahacza ona również o moje obowiązki służbowe. Lustrzankę Canon 20D kupiłem w zeszłym roku z okrzykiem: Teraz nikt mi nie ucieknie ;) Wcześniej używałem A85, a przed cyfrą lustrzanek Practica. W tej chwili odkładam i powoli kompletuję L-zestaw. Zacząłem foto-forumowanie na zlosnik.pl, ale cieszę się, że trafiłem na to markowe forum. Podoba mi się tutaj :)
Pozdrawiam i do zobaczenia w plenerze :)
Witam i o zdrowie pytam.