Utopia, 35L :)
a w drugim stałem na scenie zespółu.
Wersja do druku
Utopia, 35L :)
a w drugim stałem na scenie zespółu.
dziękuję ;)
Właśnie strawiłem całą galerię. No cóż ... Beznadziejnie, nie stać Ciebie na coś lepszego? Mając Lki i taka wiedzę z zakresu PS robisz kicz ...
Joke!!!
Rewelka :D
czołem :)
te B&W trochę pogrzebowe w klimacie
http://sebastianmalachowski.pl/blog/...11/10/s/48.jpg - już bardziej światła nie dało się usztucznić? :)
raczej nie
widać gary troche zmian w szeroko pojętej stylistyce u ciebie, zamierzone ?
rozwiń :)
Ja tam jakich drastycznych zmian nie widzę, chyba że w stosunku do starych fot.
Klatki przyjemne. Klimat jest. Trochę za bardzo pędzlowanie widać najczęściej przy twarzach.
Mi od jakiegoś czasu podobają się ustawiane zdjęcia ślubne czego może mi tutaj brakuje.
nie chodzilo mi o emocje ktore nawet na tych paru klatkach widac ... tego u nas zdecydowanie brakuje
Jakkolwiek to zabrzmi to uwazam, że kwestia ukazania emocji to kwestia fotografii, a nie osób na zdjęciu. W dużej mierze.
pogodzę Was: to kwestia fotografa :D:D:D:D
Kurde. Pisałem tak szybko. Oczywiście chodziło mi o fotografa, a nie fotografii. Ale głupi błąd ;-)
Ja mam Takie pytanie do Pana Sebastiana, takie kolory skóry uzyskuje się przez delikatne prześwietlenie zdjęcia czy na etapie obróbki jest rozjaśniana ?
No teraz żeś zapytał, żeby poznać tę tajemnicę trzeba się udać na warsztaty błyskotliwe
zapytać zawsze można po to jest forum ;)
Czołem!
Dawno Gary nic nie wrzucał... Przydalo by sie cos, co by watek odswiezyc:)
Naprawde super swiecisz!
cześć :)
dalsza część na blogu :)
Dobrze że farbami się nie oblewają bo zaraz wrzaskuny by krzyczeli plagiat plagiat na stos z nim. Szkoda tych pustych białych plam. Ale kolorowo jest i przyjemnie.
Jak zwykle rewelka:) czekam na wiecej!
Ten piekny kolorowy bokeh to z jakiego szkla jezeli mozna zapytac ?
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
85/1.2 jest w EXIF
Przeczytałem temat od deski do deski. Inspirują kadrami i miażdżą postprodukcją :) Mam wrażenie, że moja ..L" ka jest jakaś gorsza ;)
Sebastian, masz jakieś przykłady ,,warsztatowe" before - after? ...z niecierpliwością czekam na warsztaty. PS: jest już jakiś termin?
Pozdrawiam serdecznie.
Z checią też bym zobaczył jakeś before-after :D